Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

-170

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1009 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man šķiet, ka primārās tikai trīs var būt. Pārējās ir extended un satur loģiskās. Vai tam ir kāda reāla nozīme ir atkarīgs no tā, kam tās pielieto. Tur ir vesela zinātne par to tēmu.

Bet vispār, man šķiet, ka zināt, cik ir maksimālais iespējamais partīciju skaits diskā ir pilnīgi bezjēdzīga informācija. :D Nedomāju, ka ticamība, ka tev dzīvē nāksies taisīt 150 partīcijas, ir lielāka par 0,000000000000001%.

pirms 11 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 11 gadiem :

Ā nē, šitā bija: 4 primārās partīcijas VAI 3 primārās UN 1 extended.

Bet vispār jau pašā Windows OS reāli lietojamo partīciju skaits samazināts līdz brīvo alfabētu burtu skaitam, jo, lai partīciju lietotu, tai ir jāpiešķir drive letter.

Ego , pirms 11 gadiem :

Var būt 4 primārās un extended nevar būt vairākas

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis Līcis

+879

 
Teorētiski neierobežoti dalot pēc tā cik nu katra programma ļauj mazas partīcijas uztaisīt... Faktiski vajadzētu varēt sataisīt tik partīcijas cik vietas ir diskā... Piemēram ja tev ir 10 GB disks, tad tev vajadzētu varēt sadalīt to teiksim pa 1 Gb vienā partīcijā teiksim 10 daļās, bet var arī mazākās daļās... tikai jāčakarējas iespējams drusku vairāk, lai gan megabaitu līmenī vēl nebūs tik traki, ja gribēsi uztaisīt kaut ko vispār nepraktisku :)

Valoda kādā sazinās dators ir binārā valoda... vieninieki un nullītes...

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.