Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67090 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

krokijs

+18181

 
vārdi jaudīgi un lēti nav savienojami, tiem katram ir sava kategorija.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Arnis Rūķis

+4068

 
Ja modeli esi atradis tad nav starpības kur pirkt, jo pēcpārdošanas serviss ir ražotājam nevis veikalam. Ja ražotāja servisa centri LV ir līmenī tad problēmu nav. Ja tu nopērc ko eksotisku kas tev jāstipej pie pārdevēja, tad gan ir 3 reizes jāpārdomā vai ir vērts.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

1a

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Nekad nepērku internetā. Pārdodas ļoti labi, lietoti par pievilcīgu cenu.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viesturs

0

 
1. Jāsaprot, ko tieši tu vēlies no sava jaunā datora - kaifot par tā ātrdarbību, apstrādāt video, darboties ar autocad, skatīties augtas kvalitātes kvalitātes video vai dzenāt jaunākās spēles.
2.Ir jāsaprot, ka skopais maksā divreiz un tas attiecas ne tikai uz konkrētās preces izvēli, bet arī uz vietu, kur preci pirkt. Ne vienmēr lētākā atrastā vieta internetā būs tā, kas tev nodrošinās arī perfektu garantijas servisu vai pēcgarantijas servisu. Protams, mēs visi vēlamies domāt pozitīvi un cerēt, ka ar mūsu jauno kompīti nekad nekas slikts nenotiks, bet jābūt reālistams - gadās rūpnīcas brāķi, kurus pārdevējs nevar izkontrolēt, jo lielākoties prece pirms pārdošanas netiek izpakota no oriģinālā iepakojuma un testēta, bet tas nozīmē, ka, neatkarīgi no interneta veikala, kurā tu preci pirksi, var gadīties visādi un ir nākotnē (vismaz tuvākos 2 gadu robežās) jābūt drošam, ka varēsi bez problēmām apmainīt vai saremontēt savus dzelžus.
3. Es iesaku pirkt šeit - http://ej.uz/portativie-dator

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tos visus izmeklē un atrodi labāko variantu. Ībejs ir iespēja, bet uz elektroniku baigi uzmanīgam jābūt. Personīgi iesaku m79. Lai arī ne vienmēr cenas labākās, bet apkalpošana un kvalitāte ir top notch. Salīdzini es sen neizmantoju, jo tur search funkcija sucks big time. Kurpirkt šad tad var izmantot, bet arī diezgan nožēlojami. Atradīsi savu veikalu, pats arī turēsies pie tā.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

+55

 
ebay.com
tehnoland.lv

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.