Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Marta

+11

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1235 skatījumi

Kuru datoru labāk izvēlēties Mac book air vai Mac book pro?

Datori un internets » Cits

Datoru vajadzētu priekš aktīvas strādāšanas dažādās Adobes programmās.Iesakiet! ;)

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Air ir vairāk mobilitātei. Vēlies profesionālāku darbību, izvēlies Pro.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Atkarībā no tā, kam datoru ir paredzēts izmantot. Macbook Air funkcionalitātes ziņā stipri atpaliek no MacBook Pro, kas savkārt ir pamatīga smaga kaste.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris Krastiņš

+2673

 
Domāju, ka tev vēl mirkli jānogaida tūlīt prezentēs jauno mac book pro un tad jau redzēs cik superīgs tas būs. Lai gan jaunajiem air arī ir iespaidīgs baterijas laiks un viņi ir viegli un patīkami lietošanā. Pašam gan ir nācies lietot tikai air, ar pro diemžēl neesmu strādājis. Un, ja vēlies jaudīgāko laptopu, no šiem, tad tiešām pro, bet ir jāskatās kā ir ar finansēm, jo tomēr starpība ir aptuveni 2 reizes.

pirms 10 gadiem  

..................., pirms 10 gadiem :

vispār jau pieminot adobes programmas, domājam par monitoru normālos izmēros, nevis par viena no pasaulē lūstošāko brendu portatīvo... kāda jēga no tā aizkostā ābola uz korpusa, ja nespējam savu darbu apskatīt uz normāla izmēra monitora? bet ja gribam taisīt produkciju, kuru pasūtītājs skatīs uz tās pornogrāfijas, kurai ir papildfunkcija zvanīsanai, tad tādām lietām varam izmantot arī 150 latu vērtu kašteli ar atomu...

Juris Krastiņš, pirms 10 gadiem :

Uz visu jau var sakatīties no dažādiem skatupunktiem. Es gan arī neesmu apmierinaats ar apple jauno prezentāciju viņi nepielika klāt tik daudz cik varētu pielikt. Besī ka mārketinga dēļ daudz kas attīstās lēnāk. Un daudz ko var izdarīt arī uz citiem modeļiem bet ja viņš vēlas tieši šos kādēļ liegt iespēju?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.