Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1760 skatījumi

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Oto

+10200

 
Labāks ir Windows 8, jo efektīvāk izmanto datoru resursus un ir bāzēts uz tā paša Windows 7. Savukārt pārējais jau ir pierašanas jautājums.

pirms 10 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

Labāks ir 8, jo bāzēts uz 7 ... Tāds šķidrs arguments.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ingars Neija

+7257

 
Nedz windows 7 nedz windows 8 nav labi - abi bezjēgā izskaistināti un pielīdzināti linux ubuntu izskatam - tajā pašā laikā linux ubuntu operētājsistēma ar savām iespējām gan ir bezmaksas un dod līdzi visu nepieciešamo - sākot ar draiveriem , beidzot ar tādām pprogrammām, kuras dod tādas pašas iespējas kā Microsofr Office (word , excel , powerpoint ... ) turklāt bez maksas. Windows nepieciešams tikai geimeriem un cilvēkiem kuri ieklemmējušies Microsoft vidē un nespēj no tās izrauties - tad nu lai arī izgrūž lielas naudassummas par oriģinālajām Microsoft programmu pakām , pašu OS un antivīrusiem vai arī nodarbojas ar pirātismu zogot to visu no torrentu trakeriem un ar vīrusiem pilnām lapām, kamēr Linux ubuntu lietotāji pilnīgi topašu legāli un bez maksas lieto bez nekādām bēdām ...

PS: par šo komentāru mīnusus noteikti ieliks tikai iesulbējušie Windows lietotāji :D

pirms 10 gadiem  

Tomass Pētersons, pirms 10 gadiem :

Tavs viedoklis ir pamatojams tikai uz parastu mājas lietotāju vajadzībām, kas parasti neko vairāk par internetu, filmu skatīšanos, mūzikas klausīšanos nedara.
Windows 7 nav pielīdzināts nekādam Ubuntu izskatam. Tikpat labi es varu pielīdzināt Ubuntu Dash dēli OpenSUSE ar GNOMI.
Windows izmanto tie, kas, protams, pie viņa pieraduši. Arī tie, kuriem ir nepieciešams izmantot programmatūru, ko uz Linux operētājsistēmām neatrast nekad, piemēram, Adobe Photoshop.

..................., pirms 10 gadiem :

Tomas, tie aprobežotie linux fani jau nespēj saprast, ka datoristi strādā ar tādu OS, kura atbilst viņu tekošajām vajadzībām un nespēj iedomāties ka kāds par viņu OS zin vairāk kā viņi...
Ingar, tavs bubants ir labs pornolapu apmeklējumam, bet kolīdz sākās darbs, tā viens liels čuš... programmnodrošinājumu jau Tomass pieminēja, es tik pajautāšu: cik viegli tev izvēlēties printeri un skaneri, ja par tādiem esi kaut reizi dzirdējis...

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

Protams, katram savs. Tikai vairumā gadījumu lietotāji nezina, ko viņiem vajag un kas ir kas. Tas, ka viņi domā, ka zina vēl to nenozīmē. Vismaz 90% lietotāju nav vajadzīgas nekādas darbības, kuras uz Linux nebūtu izdarāmas. Bailes no izmaiņām kopā ar propagandu šeit ir lielākie bubuļa radītāji.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Mans personīgais viedoklis. Windows 8 ir domāts potenciālajiem zombijiem, kas grib dzīvot Microsoft pasaulē un patērēt viņu piedāvāto bez apstājas. Lai Windows 8 sakonfigurētu darbam (nevis izklaidei), ir kādu brīdi jāķimerējas. Un tad vēl nevar būt drošs, ka atkal un atkal kāds idiotisms izleks. Windows 8 nav datoram derīgs. Kaut kādām planšetēm ar skārienekrānu vēl var, bet ne datoram, kur jāstrādā.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Mans personīgais viedoklis:

Kad tikko iznāca Windows 8, tad nodomāju - kur tādu sūdu vispār var izgudrot, tiešām Microsoft aizgājuši galīgā sviestā? Visvairāk kretinēja tas Metro un zudušā Start poga.
Tagad, kad iznācis ir Windows 8.1, tad domas tā bišku ir uzlabojušās, pēc testa uz virtuālās mašīnas.
Vienkāršs salīdzinājums - ja negribi veidot Microsoft kontu, izmantot nekādus tur SkyDrive, Stores un visus citus Microsoft produktus, tad paliec pie tā paša Windows 7. Windows 7 ir vecāka, bet vēl joprojām ļoti laba operētājsistēma. Windows 8 ir jauns radījums no Microsoft ar to pašu Windows 7 būtību, tikai papildus liekot izmantot Microsoft iespējas.

Kā vienā forumā izlasīju viena pieredzējuša IT speciālista viedokli - līdz Windows 7 operētājsistēmai lietotājs izpēta savu datoru. Sākot ar Windows 8 lietotājs izpēta Microsoft produkciju.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

vislabākā OS ir tā, kas piemērota dotajiem dzelžiem un kuru lietotājs MĀK IZMANTOT...
ja ir dzelžu nesaderība vai klaviatūras operators tik bezjēgā māk pogas spaidīt, tad nekas tur nepalīdzēs...

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ego

+79135

 
Tas, kas tavām vajadzībām piemērotāks un ko proti lietot

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man visvairaak patiik Lexion, jo windows sabaz pilnu datoru ar virusiem! Man piemeram ir dators ar windows XP, bet es veletos Lexion. Jo vina nav virusu gandriz nekad. ;)

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.