Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

kenaz

+11394

 
  • 4

    Atbildes

  • 4 balsis
  • 1851 skatījumi

Kāda būtu Tava dzīve, bez interneta un mobilā telefona???

Datori un internets » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

A. L.

+7446

 
Krietni vien interesantāka un aizraujošāka. Viss būtu saplānots laicīgi un tiktu domāts uz priekšu. Nebūtu tāda brīvā laika, kurā nezini ko darīt. Lasītu vairāk literatūru un spētu novērtēt ko nozīmē īsta vēstule.
Man patiktu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

ja mums nebūtu ne kompjūtera ne mobīlā vienā ziņā būtu tā ka veselīgs dzīvesveids bet no otras puses dažkārt patiešām noder informācija ko var iegūt ar interneta palīdzību un telefons kad vajag veikt zvanu kas ir svarīgs :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
garlaicīga laikam jau tagad :0)bet ja tā padomā tad domāju nekas jau traks nenotiktu (ja vien vajadzetu varetu ateikties no ta,bet nav ja jegas ateikties)un pie tam tagad jau lielāko ties komunice ar cilv, caur netu vai mobilo;)tad sanāk ka butu pamestais ja tagad ateiktos!!!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Pie labām lietām ātri pierod. Ja bez telefona varētu iztikt, tad bez interneta varētu iztikt tikai kādus 3 mēnešus vasarā, kad ir citas alternatīvas. Kādus 30 gadus esmu izticis gan bez interneta, gan arī mobilā telefona, nekā traģiska.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.