Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 749 skatījumi

Dators neiet/lago

Datori un internets » Cits

Sveiki,

Man ir laptops ar visu coolerpad, visu laiku speles gaaja normaali, bez neviena laga, tgd paspeeleeju aptuveni 1 min, fps nokriit no 150 uz 30, ir parinstalets, iztirits no putekljiem, procesors neuzkarst, nezinu kas veel var buut par probleemu.

i5 4210u 2.4gHz
Gt840m
6gb RAM
500gb HDD

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Majors yo

+1140

 
Noteikti ka kk virusu noravi, vai varbut hdd ie gandriz pilns, man šadas situacijas parasti sak lagot un kas gan to var zinat bet varbuut tiesam kk sabojajas ar procesoru mates plati, vai videokarti, aizved uz kadu salonu lai kads profesionalis paskataas.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu man jau liekas, ka Tu nesen updeitoji videokartes draiverus, kuri gljuko. Pamēģini atinstalēt video kartes draiverus un uzlikt mēnesi divus vecāku draiveri.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vidzis Taigars

+172

 
nav labi ja uz Hdd stāv spēle un operētājsistēma vienlaikus... VAINA VAR BŪT DRAIVEROS> meklē jaunākos. dažiem datoriem ir tā ka vecie draiveri uzliekas pēc restarta , ir bijis ka microsoft draivri uzliekas. tapēc kontrolē tos..

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.