Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Liene Gedvarde

+1676

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 732 skatījumi

Kur hostēt lapu tās izstrādes sākumā?

Datori un internets » Cits

Sveiki.
Veidošu interneta veikalu.. jautājums tāds - vai ir kāda vieta vai lapa, kur iespējams uzstādīt i-veikalu, kamēr notiek tā instalācija un izveide, bet, lai pēc tam nezaudējot informāciju to pārceltu uz vietni, kura to hostēs? Cerams sapratāt jautājumu. Interesē tieši tā "smilšu kastes" vieta, kur var uzstādīt lapu pirms tā ir pieejama lietotājam.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Lokāli uz XAMPP.

pirms 9 gadiem  

Liene Gedvarde, pirms 9 gadiem :

Tik vienkārši? Un, kad lapa būs pabeigta, to nebūs problēmas pārcelt uz jebkuru citu hostu saglabājot visus datus (piem bildes utt)?
Varbūt vari ieteikt kādu tiešsaistes variantu vai ieviest kādu skaidrību kā tas viss notiek? :/

    Frīdrihs Nīče, pirms 9 gadiem :

Nē, problēmu nekādu nebūs. Visas bildes un pārējos failus pārkopē caur FTP, bet MySQL datubāzi eksportē no XAMPP un importē caur phpMyAdmin uz jauno hostu.

Par tiešsaistes variantiem nezinu, bet pats process aizņem dažas minūtes un ir relatīvi vienkāršs un loģisks. Failus pārkopēt no kompja uz serveri ir elementāri (caur FileZilla), bet par MySQL vari pagūglēt "how to import and export mysql" vai kaut ko līdzīgu.

    Frīdrihs Nīče, pirms 9 gadiem :

Katrā ziņā labāk uz XAMPP nekā ņemties ar kaut kādiem bezmaksas web hostiem, kur ātrums un kvalitāte ir zem jebkuras kritikas. :)

Liene Gedvarde, pirms 9 gadiem :

Liels paldies, radās kāda apjausma! :)

    Frīdrihs Nīče, pirms 9 gadiem :

Lūdzu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Lapas pārcelšana no XAMPP jeb localhost ir tikpat vienkārša/sarežģīta kā no jebkuras citas vietas. XAMPP ir arī alternatīva WAMP, kas daudziem šķiet vienkaršāk lietojams. Hostinga vieta, kur bezmkasas lapu var uzstādīt/izstrādāt ir hostinger.lv http://api.hostinger.lv/redir/5007215 Tur klientu atbalsta speciālisti palīdzēs un atbildēs uz jautājumiem, ja būs kādas neskaidrības kā darīt.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.