Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 816 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

A cik daudz ir iekšējā atmiņa???
Sākumā tiek nokačāts instalācijas fails un tad notiek spēles instalācija, un beigu beigās instalācijas fails no apt mapes tiek izdzēsts! Pamatā visa keša mape atrodas iekšējā atmiņā! Pamēģini dažas lietotnes pārnest uz ārējo atmiņu un tad mēģini nokačāt vēlreiz!

pirms 9 gadiem  

Ilvars Pudulis, pirms 9 gadiem :

A vareetu ludzu paskaidrot kur atrast aareejo atminu, jo panjemot iestatijumu---->kratuve tur paradas tikai SD kartes atmina un iekseja atmina

Dmitrijs Gavrilovs - Trubeckois, pirms 9 gadiem :

Iestatījumos
http://www.smartmobilephonesolutions.com/sites/default/files/samsung-galaxy-s-4-menu-settings-storage.png tur ir atmiņa.
Re kur bildē: http://blogimage.geekbuying.com/wp-content/uploads/2013/07/ramrom02.jpg Internal storage ir iekšējā atmiņa, bet phone storage ir paša telefona atmiņa. Visos andra telefonos atmiņa tiek dalīta uz iekšējo un telefona atmiņu un tam visam klāt nāk SD kartes atmiņa

Dmitrijs Gavrilovs - Trubeckois, pirms 9 gadiem :

Nu ja tev rāda tikai iekšējo un SD, tad tev telefonā ir tikai viens atmiņas modulis. Tev būs tikai iekšējā un SD un vairāk nekā nebūs.
Tavam speserim nav telefona atmiņas kā tādas, jo tam ir tikai "4 GB of internal storage" tātad phone storage tu neatradīsi!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Varbūt pamēģiniet ielādēt kādu citu līdzīga apjoma lietotni un paskatieties kas notiek. Ja tiešām neredz to atmiņu, varbūt kautkas nav kārtībā.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.