Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 705 skatījumi

Datoru problēmas

Datori un internets » Cits

Ir tā kad katru dienu cietajā diskā atmiņa par 1 gb samazinās :( kas varētu būt pie vainas???

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Liene Gedvarde

+1676

 
Iepriekš izskanēja vairākas iespējas, bet es piekrītu, ka pirmkārt jāmēģina ar antivīrusu programmām skenēt, varūt tiešām kāds vīruss. Var izmantot jau minēto Malwarebytes Anti-Malware un AVG.
Vēl variants savu problēmu meklēt googlē pēc angliski ierakstītiem atslēgas vārdiem, jo manuprāt jebkādai problēmai googlē var atrast risinājumu.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vispirms būtu jāzinā kāda OS. Ja tas ir Windows, tad var palaist C cleaner. Var gadīties arī, ka tieši C diskā ir temporary folderi ar random burtu-ciparu kombināciju nosaukumiem savairojušies, no tiem var dzēst tos, kas vecāki.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

.jjjjh

+316

 
Var paskatīties kas notiek ar windows update control panelī pie Windows Update, history.*
Ar Malwarebytes Anti-Malware izskenē kompi.*

Atvainojos par gramatiku.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

.jjjjh

+316

 
Izklausās pēc murga, bet vari pamēģināt iet C:WindowsTemp un izdzēs tur visus failus, paskatīties kas notiek ar windows update, vai neinstalē ik pa brīdim ko jaunu.

Vēl opcija - atver Computer, labais peles klikšķis brīvajā vietā un Properties, tad pa kreisi Advanced system settings, tad System Protection sadaļa, izvēlies disku C vai D vai kas tev ir un spied Configure, tur ir tāds Disk Space Usage un Max Usage samazini, man piemēram r 2%.

Bet protams, pastāv vīrusi visādi. Nokačā Malwarebytes Anti-Malware un izskenē kopi un ja kādu vīrusu atrod spied delete kad viņi tikuši ievietoti karantīnā. Programmu vari pēc tam izdzēst no datora.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.