Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 694 skatījumi

Sveiki. Gribēju paprasīt zinošākiem cilvēkiem, vai ir iespējams, kautkādā veidā, uzinstalēt android operētājsistēmu uz HTC Windows Phone 8S,

Datori un internets » Cits

Sveiki. Gribēju paprasīt zinošākiem cilvēkiem, vai ir iespējams, kautkādā veidā, uzinstalēt android operētājsistēmu uz HTC Windows Phone 8S, tā lai viss nirmāli ietu un būtu iespēja pēctam no play veikala, lejupielādēt app un spēles?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zigmārs Dzenis

+5532

 
Šajā gadījumā jo īpaši piekrītu meitenei... Jo īpaši arī tāpēc, ka specializētā lapā, kur ir visi Android romi, tur bija info, ka šim telefonam neesot roms... Tajā pat laikā youtubē kaut ko atradu, ka var uzlikt kaut kādu android emulatoru bez telefona pārinstalēšanas... Bet es Tavā vietā tad labāk ņemtu kādu android telefonu un šo vienkārši pārdotu... Ja telefona jauda nav svarīgākais parametrs, tad labs ir http://www.lmt.lv/lv/telefoni/Samsung_Galaxy_Core_Prime_SM-G360

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Meitene

+1032

 
Ar šāda veida tā saukto "hakošanu" gan neieteiktu nodarboties. Ja dzelzim ir paredzēta speciāla operētājsistēma, tad arī ar to tas vislabāk darbosies.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zigmārs Dzenis

+5532

 

pirms 9 gadiem  

Zigmārs Dzenis, pirms 9 gadiem :

Sorry, tomēr izskatās pēc feika...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.