Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kārlis Gributs

+144

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1345 skatījumi

E-pasta izsūtnes E-pastu datubāzes

Datori un internets » Cits

Kāds var ieteikt kādu ēpastu izsūtīšanas pakalpojumu sniedzēju ?

Interesē izsūtīt e-pastus eiropas ražošanas firmām ( pašam savas e-pastu datubāzes nav ) ar konkrētu piedāvājumu. Tā lai nav spams.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Dārgs prieks un parasti nav ekonomiski izdevīgi, ja vien netirgojat kaut ko ļoti pieprasītu, kas praktiski jebkuram cilvēkam saimniecībā ir nepieciešams. Šādu reklāmu izsūtīšanas izmaksas ir mērāmas tūkstošos eiro un nekādu garantiju, ka kaut viens cilvēks izvēlēsies vismaz apskatīt jūsu piedāvājumu, neviens nevar. Pastāv virkne daudz efektīvāku mārketinga pasākumu, piemēram, savas lojalitātes programmas izveide, rezultātā iegūsiet savu datubāzi, un varēsiet analizēt klientus, un sūtīt piedāvājumus, kas viņiem tiešām varētu būt interesanti. Sava youtube kanāla vai facebook konta atvēršana, utt.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zigmārs Dzenis

+5532

 

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Spams jeb liekpasts ir "Nepieprasīti un saņēmējam nevajadzīgi sūtījumi, parasti reklāmas, ko ievieto pastkastēs vai izsūta elektroniski uz daudzām adresēm."
Pēc visiem punktiem atbilst tavai idejai :)
Ja vēl nav datubāzes, tas ir spams un punkts, sakarīgi e-pasta mārketinga uzņēmumi nemaz nepiedāvā "savu" datubāzi, strāda tikai ar klienta piedāvāto.
Lab štrunts par terminiem un kur izrakta datu bāze, šādam marketingam labi rādītāji skaitās, ja piegādā ap 80%, atver ap 20% un uz saiti uzklikšķina pāris procenti.
Un veiksmi spamošanā, lai vismaz kādu klientu izdodas piesaistīt!

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Meitene

+1032

 

pirms 9 gadiem  

Meitene, pirms 9 gadiem :

jā, un kā noskaidroju, šeit arī datubāzi nepiedāvā, pašam ir javeido savs sekotāju/klientu loks. Bet cik esmu ievērojusi, inbox saviem klientiem izsūta dažādas reklāmas, tādad viņi par maksu piedāvā isūtīšanu savai datu bāzei.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.