Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Indra Sila

+237

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 878 skatījumi

Printeris printē baltas lapas

Datori un internets » Cits

Uzpildīju HP 2540 printera kārtridžu. Izprintēja testa lapu, tad vajadzīgo dokumenta lapu. Bet pēc tam printē tikai baltas lapas. Izslēdzu un ieslēdzu printeri. Tas printē baltas lapas (arī testa lapu). Kāpēc tā? Ko darīt. Nevaru atrast printera disku, lai ievadītu programmu. Datorā arī neatrodu HP printera uzstādījumus. Ko darīt?

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis

+5369

 
Man arī agrāk bija printeris HP un uzpildīju katridžus, uzpildītie katridži vairāk par mēnesi jeb 5 drukāšanas reizēm nekalpoja.Nezinu varbūt tā ir tikai ar HP printeriem bet ,pēc manas pieredzes katridžu uzpilde ,nauda vējā.Pērc oriģinālo un nemokies

pirms 8 gadiem  

Indra Sila, pirms 8 gadiem :

Izskatās, ka tā tiešām ir, jo pirms tam ar Canon printeri ilgi gāja uzpildītie kārtridži, bet HP gan oriģinālie, gan uzpildītie ātri beidzas. :((

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Neesmu izpētījis bet varbūt šim printerim ir pieejami dažādas ietilpības kartriži. Kā manam Canon printerim.
Man ir jau ilgu laiku A3 HP printeris , bet tam kartridži iet diezgan ilgi.Vismaz man nav neliekas ,ka tie ātri beigtos.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.