Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1128 skatījumi

Ka sakomplektēt stacionāro datoru?

Datori un internets » Cits

Lasu komentārus un saprotu ka spēlēm labāk pirkt stacionāro.. Sakiet lūdzu kas tur īsti nepieciešams lai sakomplektētu stacionāro? Cik saprotu nepieciešams personālais dators,monitors,klaviatūra,pele un kas vēl?Vai vadi arī dodās līdz,lai varētu saslēgt jeb pašam jāpērk? Vai varbūt visu pērkot internet veikalā meistars varētu atbraukt un visu pareizi saslēgt?

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
Pats galvenais būtu saprast no kādam sastāvdaļām komplektēt, lai nenāktos pārmaksāt un arī nebūtu jākož pirkstos, ka kāda spēle netiek tik labi kā cerēts.
Ja pērk atsevišķi tad būs sistēmbloks, monitors, klaviatūra un pele, visiem vadiem vajadzētu būt, lai gan ietirgot var jebko, datoru ar DVI izeju, kamēr monitoru ar D-sub, vai vēl kādus brīnumus :]
Saslēgt nekas sarežģīts nav - monitoru pie datora, peli un klaviatūru tāpat un strāvu datoram un monitoram. Diezgan jāpacenšas, lai saslēgtu nepareizi.
Ja nu galīgi nav pārliecības, palūdz, lai veikalā saslēdz, tad paņem līmlentu, aplīmē ap katru vadu sanumurē tāpat pielīmē pie datora sāna ar Nr.

pirms 8 gadiem  

Ilgonis Korņejevs, pirms 8 gadiem :

Liels paldies :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aicis

+1054

 
Uzmanies, iepērkoties RDveikalā. Tur var nopirkt arī atjaunotus datorus.
Pats esmu tur iegrābies, piemēram, datorā bija iemontēti divi gabali CD-Room, papildus mātesplatē integeētajai vēl viena skaņas karte, TV uztvērēja karte, LAN tīkla karte un vēl dažas nesaprotamas figņas. Bet izvēlējos šo modeli tikai dēļ laba procesora un ļoti labas videokartes.
Divus gadus vēlāk, pats komplektēju sistēmbloku ar labu mātesplati, SSD cieto disku, pēdējās paaudzes procesoru, jaudīgu videokarti un ātrāko RAM atmiņu, tā lai neliktos par maz, un nevienas liekas figņas. Un to visu sabāzu kāda bezmaksas korpusā, ko par 1 eiro nopirku www.SS.lv. Rezultātā cena tāda pati, elektrības patēriņš pat nedaudz mazāks.

pirms 8 gadiem  

Aicis, pirms 8 gadiem :

Protams, salasīt un saskaņot visu komponentu saderību palīdzēja veikala speciālits. Takā visu pirku vienā veikalā, viņi bez maksas arī samontēja.

Aicis, pirms 8 gadiem :

Ja pērk pilnu stacionāro komplektu, tad tur kaut ko saslēgt nepareizi nav iespējams, jo visas ligzdas ir ļoti atšķirīgas. Piemēram, tas būtu kā 220v barošanas vadu mēģināt iespraust austiņu ligzdā.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Aizej uz datoru centru, viņi tev sakomplektēs... vai nopērc jau gatavu elektropreču veikalā.

pirms 8 gadiem  

Ilgonis Korņejevs, pirms 8 gadiem :

Domāju iepirkties internetveikalā (RD Electronic ),jo tā drošivien būs lētāk.. vajadzēs uzvanīt,varbūt meistars arī atbrauks līdz

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.