Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2653 skatījumi

Kā var pievienot savas bildes no telefona datorā? Ir kāds vienkāršāks variants?

Datori un internets » Cits

Paldies tiem,kuri sniedza atbildes! ;)

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ardis Zviedris

+4859

 
Caur USB kabeli. Telefons automātiski prasīs, kurā režīmā ieet, izvēlies "atmiņas glabātuvi" vai "pārnesamo disku", kā nu kuram modelim. Tev atliks pārkopēt no mapes uz mapi.
Otrs variants ir izvilkt SD karti no telefona un ievietot datora karšu lasītājā.
Trešais aktivizēt internetu un bildes saglabāt savā e-pastā. Pēc tam datorā ieej savā epastā un lejuplādē

pirms 8 gadiem  

Ardis Zviedris, pirms 8 gadiem :

inernetu telefonā

Rihards Ņikitins, pirms 8 gadiem :

Liels paldies par atbildi! ;)

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aicis

+1054

 
Par cik mēs neko nezinām par tavu telefonu, tad pieņemu, ka tev, tā pat kā vairākumam lietotāju ir Android oprētājsistēma.
Ja tev bieži ir šāda vajadzība, iesaku telefonā sameklēt iestatījumos "Konti'' un piereģistrēties piemētam Google kontā - katra uzņemtā bilde tiks ielādētas tavā Google kontā momentā, ja būsi ieķeksējis "atļaut sinhronizāciju" mobilajā tīklā, pretējā gadījumā, viss safočētais ielādēsies tiklīdz būs pieejams kāds WiFi savienojums.
Datorā uzinstalē programmu "Google disks''. Un lieta darīta.
Turpmāk nākotnē, vairs nekad nebūs jāuztraucas par pazudušām bildēm, jo sabojājās atmiņas karte vai pēkšņi jāpārinstalē dators, vai pazudis USB kabelis, jo visi tavi albumi glabāsies vienlaicīgi visās tavās ierīcēs ar kurām būsi reģistrējies savā Google kontā.
Zinot savu konta paroli, bildes varēsi apskatīt no jebkura datora. Ja izdzēsīsi kādu neķītru bildi telefonā, tā tiks dzēsta arī visās pārejās ierīcēs (datorā)

pirms 8 gadiem  

Aicis, pirms 8 gadiem :

Itkā nav pati vienkāršākā metode, be ja ņem vērā, ka tas ir jāizdara tikai vienu reizi, ... un pēc tam par fotogrāfiju saglabāšanu var aizmirst. (tikai jāatceras sava konta parole)

Rihards Ņikitins, pirms 8 gadiem :

Paldies par atbildi,jā man ir Google konts,tikai jāielādē datorā programma''Google disks''

Rihards Ņikitins, pirms 8 gadiem :

Neķītras bildes man nav ;D,neēsmu tāds

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aicis

+1054

 
Aktīviem fotogrāfiem jāņem vērā, ka Google kontam ir ierobežots datu apjoms ļoti lielas izšķirtspējas attēliem (kas lielāki par viņu noteikto izmēru) Augstas kvalitātes attēliem limits nav ierobežots.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nav vajadzīgs pat ''Google disks". Ja telefons caur Google kontu ir sinhronizēts ar datoru, tad atliek tikai datorā Googlē apskatīties sadaļu "Fotoattēli" un tur Tavas bildītes arī būs. Vienīgi bildes tur parādās tikai apmēram stundu pēc nofotogrāfēšanas. Bet, var paņemt telefona attēlu galerijā attiecīgo bildi un kopīgot to ar vietni "Fotoattēli" un bilžuks momentā būs datorā. Pēc tam no Googles vietnes "Fotoattēli" bilžukus vari pārvietot datorā uz kurieni vien gribi. Un nekādu vadu un nekādu problēmu; kamēr atbrauksi no piknika, bilžuki jau tevi gaidīs datorā un dari ar viņām ko gribi. Punkts.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.