Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Miks Jass

+270

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 706 skatījumi

Bremzē datorpele.

Datori un internets » Cits

Sveiki,kaut kāda brīdī sāk bremzēt pele,bet viņa bremzē gan pieslēgta pie usb gan ps/2 un arī biosa. Cik saprotu biosa jau nestrādā windows draiveri tātad draiveru problēma atkrīt? Pati pele ir darba kārtībā,pārbaudīta uz cita datora.

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

DamagE

+26662

 
pamēģini pie ši paša datora peli uzlikt uz baltas papīra lapas un tad darboties, ja neķeras tatad vainīga ir virsma [hologrammas peles paliktnis vai galda virsma ar sīkām rievām kur stars izkiedets tiek, un nenonāk atpakal sensorā].
iztīri ar vati vietu, kur spīd stars, ja tev joprojām rullīša pele, tad jānotīra bumbiņu, un iekšā ruļļus ko bumba kustina.

pirms 8 gadiem  

Miks Jass, pirms 8 gadiem :

Pelē nav vaina,arī tīrīju to stara vietu. Mēģināju arī pieslēgt citu peli kas brīnišķīgi strādā uz cita datora,bet te bremzē.

DamagE, pirms 8 gadiem :

turpini ar datora attirišanu no virusiem trojaniem un citiem brīnumiem. Izmanto šos:
HijackThis ; Malwarebytes ; hitman ; CCleaner ; Spybot - Search & Destroy ; AdwCleaner
http://filehippo.com/software/antimalware/

kā pēdējais atliek uz mātesplates pārlodēt dienvidu tiltu [ne to kas pāri daugavai]

Miks Jass, pirms 8 gadiem :

Ir jau vēl garantija ,tas ir kā pēdējais:) sistēma galīgi jauna kādu nedēļu tikai lietota,strādā pietiekami ātri,nekādi aizdomīgi procesi arī nav novēroti,šaubos par vīrusiem. To ka biosa arī uzkārās tas mulsina visvairāk,tātad laikam windows vide ar draiveriem un vīrusiem atkrīt kas varētu būt kā problēmas iemesls. Vienkārši pats gribēju saprast un atrisināt problēmu bet pagaidām izskatās ka nesanāks.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.