Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis

+5369

 
Pārsvarā ir divi varianti! Vai nu viņi nepareizi savā mājas lapā uzrakstīja tel.numuru jeb arī nomainīja numuru bet aizmirsa savā mājas lapā ,izmainīt informāciju.

pirms 7 gadiem  

Māris Raugulis, pirms 7 gadiem :

Mjā, un firma, kas nav kaut kāds SIS "Janchuks", bet labi pazīstams uzņēmums ar tūkstošiem klientu, kaut kā vairākus gadus nevar pamanīt, ka tā kā nepareizu numuru norādijusi, tā kā neviens nezvana..

Būtu pamēģinājis pazvanīt uz konkrēto numuru, tādas muļķības varbūt nerakstītu

Jānis, pirms 7 gadiem :

Internet veikalos pa telefonu pirkumus jau se nepasūta! 99% notiek caur internetu, tikai kad pasūtījums ir gatavs var atzvanīt no veikala menedžeris jeb atnākt izziņa ka pasūtījums iz izpildīts! Es uz internetveikalu pēdējo reizi pa telefonu zvanīju laikam 15 gadus atpakaļ!

Māris Raugulis, pirms 7 gadiem :

Kur es kaut ko rakstīju par pasūtīšanu?
Tā arī neuzrakstīji kāds cēlonis bija muļķību rakstīšanai - patiešām neproti numuru sastādīt vai vienkārši nav telefona?

Māris Raugulis, pirms 7 gadiem :

To, ka mīnētais fakts vispār nav patiesība arī var noskaidrot praktiski jebkurš un to arī vajadzētu izdarīt pirms absurdu tekstu publicēšanas

Jānis, pirms 7 gadiem :

Un kas man būtu jādara ? Blēņoties ar telefonu?Un ja numurs strādā, elsot klausulē,traucējot darbiniekiem strādāt? Es saprotu ka tev nav ko darīt bet tas nenozīmē ka citiem tā arī tā jādara

Māris Raugulis, pirms 7 gadiem :

lientu apkalpošanas dienests tam arī domāts lai viņiem zvanītu. Ja tāds iztēles trūkums - pateikt, ka te viņus apmelo. Labāk, nekā to darīt.

Jānis, pirms 7 gadiem :

Cilvēks pastāstīja par savu problēmu ka nevar sazvanīt veikalu un pavaicāja kāpēctā ir nenozīmē ka viņš APZINĀTI APMELO veikalu! Untāpēc uzreiz nav jākrīt histērijā

Māris Raugulis, pirms 7 gadiem :

Jautātājs varbūt nē, bet tu - jā.
Apzināti nepatiesas atbildes viegli pārbaudāmās lietās nevajag rakstīt.
Tu to dari KATRĀ atbildē šaja lapā.

Apgalvojumi par dzīvnieku turēšanas aizliegumu pie iguānām arī bija nepatiesība, pietika izlasīt minēto likumu.
Viegli pārbaudīt ka konkrētā uzņēmuma lapā viss dots pareizi un nekas nav ne mainīts, ne sajaukts.

Jānis, pirms 7 gadiem :

Par iguanu es uzrakstīju,tajā tēmā jo atceros ka pāris gadus atpakaļ lasīju rakstu (par atļautām tropiskām dzīvām radībām Latvijā)tur bija minēti hameleoni,bruņurupuči(ne visi paveidi)papagaiļi,bet iguanas it kā bija aizliegto radījumu sarakstā+nekur zoo veikalos viņas neesmu redzējis.
Es neesmu veca tante lai visur bāztu savu degunu lai būtu 100% pārliecināts par savu sakāmo,man nav tādu kompleksu lai visiem savu gudrību un viszinību zem deguna grūztu,rupjā formā

Māris Raugulis, pirms 7 gadiem :

Varbūt tad tomēr nerakstīt nepatiesību?

Savādāk rodas iespaids, ka, lai gan nezini , tiešii vēlme visur kur kaut ko iebāzt savu ņem virsroku

Jānis, pirms 7 gadiem :

Ak vai,pa trīs gadiem ko esmu te reģistrēts ap 50 atbildēm uzrakstīju))Cik tur gadā nedēļas? 52,53?Ja sadalīt uz trīs tad sanāk ka gadā te rakstu drusku vairāk kā 10reizes tik cik tu te pa mēnesi uzraksti)))

Jānis, pirms 7 gadiem :

Biju domājis vidēji 10 reizes gadā

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Ja zvani uz nepareizu numuru , tāds var arī neeksistēt.

Pats jautājums norāda, ka tā uzdevejs ir paviršs, gan rakstot, gan citur. Piemeram - nav norādīts vai zvanīšana bija vienreiz vai atkārtoti, no veca telefona ar ripu, ..

pirms 7 gadiem  

Tamara Dislere, pirms 7 gadiem :

Tas,ka Jums ir slikts garastāvoklis,nedod nekādas tiesības apvainot mani paviršībā gan rakstot,gan citur,kā Jus to uzsverat.Jautājums uzdots korekti un atbildi cerēju saņemt no zinošiem cilvēkiem.

Māris Raugulis, pirms 7 gadiem :

Jautājums formulēts nejēdzīgi un atstarpes starp vārdiem netiek lietotas joprojām - tas ir acīmredzams katram, "Nr" teikuma vidū ar lielo burtu neraksta, trīs jautājuma zīmes pēc kārtas nelieto.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.