Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 809 skatījumi

uneversala pults!

Datori un internets » Cits

tatad ta, lietoju LG smart tv 50ph660s-za. sabojajas origionala tv pults un nopirku jaunu pulti uct-041. kadel man neizdodas ieslegt smart tv funkciju?

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uz tās universālās pults tev nebūs pieejamas visas darbības,pie tam kam tev vispār vajag universālo pulti ja var iegādāties oriģinālo?Dodies piemēram uz RDelectronics veikalu un nopērc kādu vajag,ja nav uz vietas tad var pasūtīt.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Nevaru apgalvot ,ka visām universālajām pultīm būs tās pašas funkcijas ,kas orģinālai, bet tā kā tikko saskāros ar šo problēmu, tad iespējams jām''gina vēlreiz salāgot pulti ar TV izmantojot citu LG piedāvāto kodu vai mēģināt salāgot izmantojot automātisko meklēšanas iespēju.
Vismaz manas pults pamācībā bija tāds teksts - pēc tam ,kad TV reaģē uz pulti, pārbaudiet vai darbojas visas funkcijas, ja nē salāgojiet atkārtoti izmantojot citu kodu. Lai veicās :) Es arī diezgan noķēpājos , kamēr sasniedzu rezultātu. Pat meklēju kodus internetā. Jocīgi ,ka internetā atrastie kodi neatkārtojas - tie bija pavisam citi :(

pirms 7 gadiem  

Rinalds Lasmanis, pirms 7 gadiem :

man nepiedavaja ievadit nevienu kodu :(

Egils Dālmanis, pirms 7 gadiem :

Parasti šīm pultīm līdz ir lietošanas pamācība un cik man bijusi darīšana, tad katrai TV firmai ir savi kodi, no kuriem kāds derēs konkrētajam modelim. Tie pamācībās ,parasti, ir beidzamajās lpp. alfabeta kārtībā. Ir arī veids kā pults pati sameklē vajadzīgo kodu vai kādu no tiem.Bija jānospiež un jāpatur pults TV poga pie ieslēgta TV ,jāpatur kādas 3 sek. līdz tā sāka mirgot un tad nospiež pults izslēgšanas kogu un pavēršot pret TV gaida kamēr TV izslēdzas. Nekavējoties jāspiež OK poga uz pults

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.