Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Alise Šulca

+783

 
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 7109 skatījumi

Prusaki.. :(

Dzīvnieki » Cits

Dzīvoju daudzstāvu mājās un pēdējā laikā esmu pamanījusi, ka ik pa laikam parādās kāds prusaks. Zinu, ka viena ar viniem cīnīties nevaru, bet tomēr...
Esmu dzirdējusi par kkadiem krītiņiem. Kas tie tādi un cik efektīvi? Ko vēl varu darīt, lai viņi nenāktu pie manis!!!???

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Lauris Daukšte

+461

 
Man šitie mošķi uzradās dzīvoklī. Par ūdeni un ēdienu taisnība, bet ir ļoti grūti no šamiem jammas noslēpt. Izeja izrādījās pat ļoti vienkārša. Sievasmāte "latgalītē" atrada brūnu pastu caurspīdīgās tūbās - piedod, bet nosaukumu vairs neatceros (ja nav slinkums, pameklē citus jautājumus par šo tēmu, vienam vīram atbildē to pieminēju).
Princips vienkāršs - prusaki un tarakāni visu laiku rij. Pat tik ļoti, ka nesmādē arī savu tautiešu mēslus. Tās ziedes smarža un garša šamiem ļoti patīk (to izspiež visur kur redzami viņu kakši, vai arī visādās ēnu zonās - aiz skapīša, zem mikrenes utml.). Smēre tiek apēsta un tā pilnībā iznīcina kukaiņa gremošanas sistēmu. Turklāt seko caureja ar tikpat pievilcīgu smaržu (saindētie fēči tiek apēsti). Tā pa ķēdīti saindējas viss tabors. Pēc divām dienām ar birsti un šaufeli cīnījos ar kukaiņu līķiem.
Vēlāk problēmu vairs nebija!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Ja viņi ir parādījušies, tad tas nozīmē, ka dzīvoklī ir silts, ir pieejams ūdens un barība arī nav noslēpta. Lai prusaki nedzīvotu, tad visvieglāk no tiem tikt vaļā atstājot bez ūdens. Novāc visus ēdienus, kas satur ūdeni, izlietni izslauka un ar noslēdz pieeju ūdenim. Tad prusakiem būtu jāpazūd.

pirms 14 gadiem  

Alise Šulca, pirms 14 gadiem :

Uz cik ilgu laiku? Man jau kkur jādzīvo arī.. :)

Raimonds Silanžs, pirms 14 gadiem :

Un prusaki arī dzīvos cepuri kuldami
Tas ir jādara tad, kad neesi virtuvē, vai arī naktī. Ir arī 2 citas alternatīvas, ko nepiedāvāju - ziemā izsaldēt, kā arī novākt pilnīgi visu ēdienu tā, ka ne drupačiņas nepaliek.

Raimonds Silanžs, pirms 14 gadiem :

Var jau arī saindēt ūdeni izlietnes sifonā un kad tie naktī ies dzert, tad visi draudzīgi apsprāgs.

Alise Šulca, pirms 14 gadiem :

Paldies par padomu!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Savs Choms

+17917

 
nu ja izliek kriitinjus, tad tarakaani sanaak, katrs panem savu un saak ziimeet...☺☺

pirms 14 gadiem  

Priekšnieks, pirms 14 gadiem :

Labs! :oDDD

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

KUROUSAGI

+162

 
ja pareizi esmu dzirdejis, tad šie kritiņi principā ir prusaku inde.
uzkāpjot uz vietas kas -nokriitota- prusaks panjem indi līdz un cik zināms prusaki tāpatās kā cilvēki sasveicinās, tikai izmantojot kājas un tādejādi inde tiek nodota citiem prusakiem.

Rezultāts- prusaku iznīcība :D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

XXXXX

+920

 
Vienīgais līdzeklis ir tāda kā šprice melnā krāsā ar brūnu pastu iekšā ar uzrakstu COMBAT. Var nopirkt Drogās. Cena ap 7Ls - laikam dārgākais, bet vienīgais kas reāli palīdz! Izšpieš pa mazam gabaliņam viņu tusēšanās vietās ik pa metram. Visi pazudīs kā nebijuši - nedēļas, max 2 nedēļu laikā.

Visi citi līdzekļi - krītiņi, mājiņas, aerosoli nedod neko... daži atmet pekas bet citi nereaģē!
Zinu, jo pirms gada ar šo saskāros pie paziņas remonta laikā - un visas indes notestējām!!! COMBAT ir OK.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Krītiņi ir ideāli. Man šitā skudras bija un cīnījāmies kā Don Kihots ar vējdzirnavām, kamēr parādijās krītiņi. Savelk līnijas ap izejām un no rītiem tik saslauka līķus. Nav nekādas smērējošas cūcības, nesmird, iedarbība ļoti augsta, jo viņi ievazā ejās arī. Manā personīgā viedoklī visefektīvākais līdzeklis.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.