Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+703

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 804 skatījumi

Vai kāds esat lietojis uztura bagātinātāju green Coffee Pure:?

Ēdieni un dzērieni » Cits

Varbūt ,ka tas ir kārtējais uzpūstais apmāns?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Grindeks specializējas sirds un asinsvadu, centrālo nervu sistēmu ietekmējošo, pretvēža medikamentu un un gastroenteroloģisko līdzekļu terapeitiskajās grupās.

Mūsu preparātu starpā ir dažādi uztūra bagātinātāji un probiotiķi. Piemēram, LACTOBEX - pienskābo un bifidobaktēriju komplekss visai ģimenei (t.sk. bērniem no 3 gadu vecuma) ar C vitamīnu. C vitamīns veicina normālu imūnsistēmas darbību un palīdz samazināt nogurumu un nespēku.

Probiotiķa sastāvā esošās 6 kolonijas formējošās S. thermophilus, L. acidophilus, B. lactis, L. rhamnosus, B. longum, B. bifidum aizsargātas ar unikālu patentētu dubulto apvalku DUOLAC®, kas būtiski uzlabo baktēriju kultūru stabilitāti un nokļūšanu zarnu traktā, aizsargājot tās no ārējās vides negatīvās ietekmes, kā arī no kuņģa skābes. DUOLAC® garantē dzīvo baktēriju izdzīvošanu līdz 100 reizēm vairāk nekā baktērijas bez apvalka.

https://grindeks.lv/lv/

pirms 4 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Man ir smaga aizdoma, ka tavs Green Coffee Pure ir vienkārši negrauzdētas, zaļas kafijas pupiņas. Esmu bieži redzējis e-veikalos. Nekāds sakars te nav ar uztura bagātinātājiem.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.