Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 920 skatījumi

Edām šašliku pie ūdens ar draugiem, policija atnaca un teica, ka zvejojam un uzrakstija protokolu, ko lai dara tada gadijuma?

Ēdieni un dzērieni » Cits

Edām šašliku pie ūdens ar draugiem, policija atnaca un teica, ka zvejojam un uzrakstija protokolu, ko lai dara tada gadijuma?

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jums ir divi varianti, vienkāršākais ir samaksāt administratīvo sodu, sarežģītākais ir vērsties tiesā un protokolu apstrīdēt. Viss ir atkarīgs no konkrētās lietas apstākļiem un jūsu uzņēmības. Tas, ka policija izrakstītu protokolu par to, ko neesat darījuši, ir mazticami. Ja makšķeres jums bija līdzi, un policija nenotvērta jūs makšķerēšanas laikā, bet gan tad, kad cepāt gaļu un katliņā nevārījās zivis un jums ir milzīga pacietība un daudz brīvā laika, varat mēģināt pierādīt tiesā to, ka tas, ka jums ir rokās šaujamais nenozīmē to, ka esat vainīgs slepkavībā. Vai jums tas izdosies Latvijā? Domāju, ka nē. Vislielākās izredzes uzvarēt tiesā ir tad, ja ir pārkāptas procesuālās tiesības, respektīvi sūdzība ir nevis par nozieguma sastāvu, bet gan par to, ka protokols ir noformēts nepareizi, neievērojot likumu, Rezultātā tiesa tādu protoklu vienkārši izmetīs miskastē. Lai veicas!

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

EDITA Viļuma

+899

 
..un ja nu ...šo to iemalkojāt...ūdeņi kā nekā..-)

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Šajā situācijā būtiskākais ir jautājums,vai pirms šašlikiem jūs tiešām nemakšķerējāt. Jā nē,tad protokolā vajadzēja ierakstīt,ka tajā (protokolā )norādītā informācija ir nepatiesa(sadaļā par paskaidrojumu vai uz baltas lapas,kuru obligāti pievienot protokolam ) un tad sazināties ar attiecīgo pašvaldību. Vietvaru ''sargsuņi'' reizēm šādā veidā papildina ne tikai savu,bet arī savu ''šefu'' ģimenes budžetus....P.S makšķeru atrašanās auto vai blakus tam nav nekāds pierādījums nelikumīgai copei !

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Vai tiešām nekādu makšķerēšanas rīku jums nebija?

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.