Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Zundāne

+9327

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1074 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Tā kā man patīk gataot ēdienu, tad saprotu , kāda nozīme ir asam nazim :) Viens no paņēmienie ,kā uzlabot asumu samērā asiem nažiem , ir trīt tos vienu pret otru. It seviški tas attiecas uz nerūsējošā tērauda nažiem. Salvja ieteiktais Fiskar nažu trinamais varētu būt labs.Pats to neesmu pārbaudījis.Princips šiem trinamiem ir vienāds - šaurā leņķi novietotas ļoti cieta tērauda plāksnītes , kas kā šāberis noskrāpē/ nogriež kārtiņu metāla naža abās pusēs un padara to asāku.
Otrs manis ievietotais asināmais visticamāk ir ar galodiņām, bet mulsina ļoti mazā motora jauda. Ceru ,ka tas ir darbināms no tīlka , jo ja ar baterijām, tad tam jēga īslaicīga.
http://www.24.lv/?dispatch=products.view&product_id=184862 https://www.mlshop.lv/elektriskais-nazu-asinamais-beper-90-046-15-x-5-x-8cm-20w/
Pats trīšanai izmantoju pasmalku galodiņu, kuru trinot palieku zem krāna.
Ir man arī nopietns japāņu damasta tērauda pavāra nazis , kam ir īpaša 3000 galodīņa, bet tā vairs nav ikdiena :)

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pērc jebkuru naču asināmo kādā no saimniecības precēm, bet iesaku jums Fiskars nažu/šķēru/cirvju asināmo-praktiski mūžīgs.. es jau lietoju kādus 5 gadus-padārgs ir, bet..gadu laikā noteikti atmaksāsies..

pirms 6 gadiem  

Ilze Zundāne, pirms 6 gadiem :

Paldies! Labi instrumenti lēti nemēdz būt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.