Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2277 skatījumi

Kur var griezties pēc palidzības ja kaimiņš dzīvokļi virs mums ir izveidojis darbnīcu un kaut ko zaģe, slīpe flīzes utt. Pārrunas nepalīdz

Ģimene un attiecības » Cits

Man ir bērns, kurš nevar pa dienu pagulēt un mamma, kura nevar gulēt pa nakti, jo virs galvas arī pa nakti notiek darbība.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja trokšņošana ir dienas laikā, tad policija var tikai aizrādīt, ko varat izdarīt arī Jūs pati. Bet, ja trokšņo arī nakts laikā, tad, protams, var vērsties policijā. Gan jau, ka pirmo reizi viņam arī tikai aizrādīs, bet vispār var uzlikt sodu par naktsmiera traucēšanu.

Runājot par trokšņošanu dienas laikā - personīgi man nepatīk, ja kāds nāk pie manis un kaut ko pukst par to, ka es trokšņoju. Es pa dienu klausos skaļi mūziku tik ilgi, cik gribu, un tai pat laikā arī nekad nesūdzos par to, ja kāds kaimiņš man pa dienu traucē. Ja trokšņošana pa dienu ir atļauta, tad tā ir atļauta un punkts. Likums visiem vienāds. (Protams, ja runa ir par tik lieliem trokšņiem, ka asinis pa ausīm šļācās, tad tas ir izņēmums).

Viens mans draugs, piemēram, nevar vispār klavieres paspēlēt, jo kaimiņi nāk un kasās. Kad tad lai viņš spēlē, ja ne pa dienu? Un kur? Vot.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

uldis ozoliņš

+3795

 
TĀTAD: mamma gulēs pa dienu, bērns pa nakti! viss! tā apraxtā teikts un tā tam būs būt!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Ja ir nakts maiņas un pa dienu jāguļ,tad ir traki,bet ja tāpat vien nepatīk troksnis,tad kā jau saka citi,tā ir policijas iejaukšanās,arī dienas laikā uzliek sodus ja trokšņo!
Ko lai saka,ej palīdzi,varbūt naudiņu vēl iedos un ātrāk beigsies trokšņi!:)Cilvēks drošvien remontē māju un pārrunā cik ilgi vēl to darīs,jāprot cilvēcīgi aprunāties,nedrīkst tā ej vecais ko te trokšņo,reizēm ar labu var panākt vairāk ne kā ar sliktu!

pirms 13 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 13 gadiem :

Protams no viņa puses ir tā,ja ir tiešām darbnīca,bet es šaubos,ka tā tiešām ir kā saki!?Tad lai viņš uzliek trokšņu slāpējošu izolāciju,jo tas nav normāli,piemēram,ja es tagad kaut ko dzīvoklī virpošu!:)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
pašvaldības policijā. pie tam būtu labi, ja viņi atbrauktu tajā laikā, kad kaimiņš tur trokšņo.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.