Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

viņa

+73

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1728 skatījumi

Ko Tu vīrieti gribētu saņemt vīriešu dienā?

Ģimene un attiecības » Cits

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Agris Bite

+4063

 
Aija kas nav dienējis padomijas armijā tam arī nav un nebūs sajēga par tā laika dzīvi, protams ka viņam neko nenozīmē ne 8 marts ne arī šī diena 23 febrāris, piemēram es atzīstu tikai 8 martu kā sieviešu dienu un protams ir patīkami ja par tevi atceras mīļotā sieviņa. Kas attiecas uz dāvanu tad vienkarši vakarā uzģērb kaut ko ļoti seksīgu un uztaisi vakariņas sveču gaismā tikai Jums diviem, un tici man viņš šo vakaru atcerēsies ilgi .

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Āri, tad jau arī 8. martu nevajadzētu atzīmēt, lai arī tie skaitās starptautiski svētki, bet vairāk gan asociējas ar padomijas laikiem. Es ar neredzu neko sliktu tajā faktā, ja kādu dienu īpašāk varu paslavēt savu vīrieti, jo katru dienu tas nesanāk.
Lai kā Jums vīriešiem gribētos, lai sievietes kā saulītes katru dienu tekalē apkārt, bet pēc vairāku gadu kopdzīves šādas lietas, tomēr, aiziet otrā plānā. Un tāpēc ir vērts atcerēties, ka arī šādi svētki ir VĪRIETIM vajadzīgi.

pirms 13 gadiem  

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

8. marts arī vairāk vai mazāk starptautisks pasākums, kas iedibināts bez kādas agresijas, kā cīņas par vienlīdzību apliecinājums. Savukārt apskatāmais datums ir vienas agresīvas valsts armijas dibināšanas datums un tā nav mūsu valsts. Arī mūsu valstī ir Armijas dibināšanas datums, tad izvēlieties kaut vai to.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Doma paslavēt jau nav slikta, bet šie datumi daudziem asociējas ar nepareizām lietām. Ja kaut ko svin, tad arī jāzin, kam par godu tāda svinēšana ir, ne tikai svinēšanas dēļ. Citādi iznāks kā ar svētā Jura lentīti, kur pasekojot vēsturei, vispār ačgārni tie nēsātāji domā.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Kas tā par tadu dienu? Kalendārā netrodu. Kādreiz bija tāda Padomju okupācijas armijas diena, bet nez vai tā būtu jāproklamē šeit.

pirms 13 gadiem  

viņa, pirms 13 gadiem :

Tā ir tā pati, ko Tu arī pieminēji, bet es uzdevu jautājumu, bet atbildes vietā saņēmu šo...
Nekas netiek šeit proklamēts, bet ir vajadzīga man diena, kad iepriecināt savu vīrieti un lūk izvēlējos TIEšI šO DIENU, lai kā tev tas nepatiktu.

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Nabaga Tavs vīrietis, ka iepriecini viņu tikai vienu dienu gadā un tieši šajā. Bet lai būtu...

viņa, pirms 13 gadiem :

Nu kur tad bez riebīga komentāra.

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Piedod, ja aizvainoju...

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Tas man atgādina Ravšan un Džamšud nedienas ar Ve! De! Vē! Stulbi, bet nostaļģija.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Katram savs. Krievu tautības vīrietis pāri 30 noteikti apvainotos, ja draudzene vai sieva viņu neapsveiktu tā saucamajā vīriešu dienā. Dāvanu ziņā arī ir atšķirības - cits priecāsies par vakariņām sveču gaismā, cits par pudeli, un vēl cits par multivitamīniem vai grāmatu :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
glāzi viskija pasniegtu apakšveļā, kamēr vecis sēž vannā un lasa savu mīļāko žurnālu vai grāmatu. :o)

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.