Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Tas Pats

+91

 
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1967 skatījumi

Aizstāvēšanās pret vienaudžiem

Ģimene un attiecības » Cits

Problēma ir tāda, ka gadās pa kādam tizlam džekam, kam patīk pakasīties ne par ko. Es vēlētos zināt jūsu viedokli. Ir tāda lieta ka mani ir pazemojis un iesitis vinereiz pa seju, bet es uz to neatbildēju. Esam viena vecuma. Es gribētu zināt kā rīkoties, ja aizskar ar vārdiem un ja zinu ka pateikšu ko pretī būs kautiņš un ko darīt ja viņs man iesit? Nevajag man tādus padomus kā izstāsti problēmu vecākiem vai skolotājam. Tādas metodes ja tiek pielietotas vel tiek vairak izsmiets un gribu pats ar visu tikt galā.
p.s. ar to džeku esam apmēram vienādi fiziski stipri un neesmu es nekāds vārgulis, bet neesmu radis kauties un nav bijušas tādas situācijas.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Ja apsaukājas - lai jau vaukšķ. Tie suņi kas rej - nekož. Bet ja iesit, tad gāz pretim. Momentā un bez liekas filozofēšanas. Vēlams tik nesalauz degunu vai neizsit kādu zobu, jo tad Tev pašam būs problēmas. Ja pagriezīsies un aizmuksi, tad viņš zinās, ka var Tevi dauzīt un noteikti mēģinās to darīt vēl. Bet ja zinās, ka no Tevis seko atbilde (pie tam vēlams stiprāka par paša sitienu), tad siesies klāt kādam citam.
Tas ka neesi radis kauties diemžēl būs jāmaina. Nu nevar neviens izdzīvot kaut pāris reizes skolā neizkaujoties. Un jo ātrāk sapratīsi ko nozīmē dabūt pārsistu degunu vai zilu aci, jo drošāks būsi vēlāk.

pirms 12 gadiem  

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

Vēl noteikti pameklē jūtūbē video kā pareizi turēt dūri sitot, lai nesalauz pats sev pirkstus. Vai protams ideālā gadījumā iestājies kādā cīņas sportā. Kaut vai boksā. tas radīs papildus pašpārliecinātību.

Tas Pats, pirms 12 gadiem :

Paldies, ši atbilde tiešām noderēja. Jā tas gan japaskatās, ka to dūri turēt, jo tam pats neticēju bet vienreiz skolasbiedrs - kauslis tā ari salauza roku

500

Labākā atbilde
  • 6

    balsis

h2so4

+160

 
vajag iemācīties un pieslīpēt vienu konkrētu paņēmienu , piemēram šādu http://goo.gl/uVdMn . nav pat jāmāk kauties, šajā gadījumā var nogāzt cilvēku zemē ar vienu pirkstu. Domāju, ka tavā gadījumā tas strādās, jo stipri šaubos, vai viņs būtu gatavs uz ko tādu.

pirms 12 gadiem  

Aicis, pirms 12 gadiem :

Bet pēc tam, kad tavs pretinieks piecelsies, viņš būs ļoti nikns uz tevi.Tātad bez kautiņa neiztikt. Bet ja nepiecelsies, tad tu sēdēsi cietumā.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
ir visai dažādas iespējas, un no tevis ar atkarīgs, ko izvēlēsies. Laikam jau neesi tik nikns, lai pāridarītāju sistu (daži tā dara, pat nebūdami stiprāki). Vari bišķi patrenēties, lai tev būtu stiprāks arguments sist pretī vai pat pirmajam meklēt kašķi. Ja aizskar ar vārdiem - vari atbildēt ar savām asprātībām, bet arī tas ir jāapgūst.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.