Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Inita šumska

+10

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 868 skatījumi

Kur būtu jāgriežas pēc palīdzības,ja dome atsaka palidzību par apdzīvojamo platību,jo notika ugunsgrēks vīra alkoholisma dēļ.

Ģimene un attiecības » Cits

Dome atsaka palīdzību sakarā ar apdzīvojamo platību,jo vīrs alkoholiķis aizdedzināja dzīvokli,dzīvoklī nedzīvoju vairākus gadus,bet deklarēta biju,Atteikts pēc16.12.2009 nr.39 10 un 28,1 panta.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Atteikumā ir jābūt rakstītam, kurā augstākstāvošā iestādē vai pie kuras amatpersonas to var pārsūdzēt noteikta termiņa laikā. Ja dome jums ir atteikusi, tad varat griezties tiesā, ja uzskatāt, ka jūsu tiesības ir pārkāptas, taču visticamāk neko nepanāksiet, jo dzīvoklī nedzīvojat vairākus gadus un ja kāds uz kaut ko var pretendēt, tad tas ir jūsu vīrs.

pirms 12 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Pie tam sociālās palīdzības programmas un jebkura veida palīdzība sava novada, pilsētas un valsts iedzīvotājiem, kas ir nonākuši grūtā situācijā vai piedzīvojuši kādu nelaimi nav valsts pienākums, bet gan pretimnākšana. Ja dzīvoklis būtu pašvaldības īpašums, tad varētu pretendēt uz citu dzīvojamo platību pašvaldības mājā, ja jūsu un vīra privātīpašums, tad kā jau jebkurā valstī, īpašuma zaudēšanu kompensē apdrosināšanas uzņēmums, ja īpašums bija apdrošināts, pirkt, vai nepirkt apdrošināšanu, tā

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

jau ir jūsu izvēles brīvība. Pie tam, ja īpašuma zaudēšanā ir vainīgs pats īpašnieks, tad arī neviens apdrošinātājs jums neko neizmaksātu. Ja cita persona, tad savu apdrošināšanu saņemtu, bet apdrošināšanas uzņēmums lemtu par šīs summas piedzīšanu no vaininieka.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Jums ir kur dzīvot un cita cita persona. Kādu palīdzību gribat izspiest sev par labu?

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.