Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sintia

+82

 
  • 1

    Atbilde

  • 5 balsis
  • 761 skatījumi

Skolas huligāns (meitene)!!!

Ģimene un attiecības » Cits

Skolā klasē iet ļoti stulba dīvaina meitene viņa ir kā zēns viņa runā pretī visām skolotājām un pat dažreiz piedraud...neklausa vecākus...piezīmes jau vairs nevar saskaitīt...galvenais ka visi klases zēni viņai skraida pakaļ viņa ir ķipa baigi 'normālā' priekš zēniem un izrādās...pīpē un velk līdz citus. līdz viņa atgriezās atpakaļ uz šo skola mūsu klasē viss bija labi..viņa atnāca un pirmajā dienā mani pazemoja tagad jau nedaudz nomierinājies bet nav norimusi tieksme uz sišanu un draudiem.... viņu neuztrauc tas ka jau vairākas reizes bijusi policijā!!! Baidos par to ka viena meitene (kuru jau pieminēju citos jaut. par to ka viņa mani atšuva) ar viņu draudzējās un sastāsta kaut ko un man jābaidās ikreiz kad viņas sarunājās!!! Aiztikusi fiziski nav mani bet es tik un tā baidos!!! Baidos arī sūdzēties..es cenšos netraucēt nerod vajadzību pret mani kaut ko darīt...reizēm pat ar viņu ir jautri...kad aiziet skolotāja bet tad arī jābaidās!!! Vai man vajag baidīties vai kaut ko citu darīt?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

unknown

+3680

 
Zinu tādu situāciju, neko jau ieteikt nevar. Vēl vairāk uzkurināt nevajag ar iešanu pie skolotājiem un sūdzēšanos utt.. Vajag ar visiem uzturēt normālas, draudzīgas attiecības, bet pieķerties vairāk tiem, kas ir īsti, pārējie lai paši meklē sev citu veidu, kā izgāzt savas dusmas.
Tev vienkārši labāk vienmēr būt savā kompānijā. Tādi cilvēki parasti ir spējīgi aizskart tikai vājākos, klases "nūģus" tā teikt :) skolā tu ej mācīties, un tas ir svarīgāk nekā uztraukties par cilvēkiem, kuri tev neko nenozīmē.
Visi tiek klases "krutie" patiesībā ir vēl lielāki neveiksminieki nekā pārējie, tu to vēlāk sapratīsi.

Tici man, NORMĀLIEM zēniem tādas meitenes arī nepatīk.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.