Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+10

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1110 skatījumi

Lasiju un mekleju info google,bet visur tikai veca info...veletos zinat kur ,ka un cik maksaa laulibas skirsanas(otrs cilveks neatrodas lv)?

Ģimene un attiecības » Cits

velos skirt laulibu kas slegta lv. Mans ex-virs diemzel atrodas uk un uz lv netaisas braukt arii pilnvaru nedoma kadam dot(dargs prieks uk),bet ir tak jabut kadam veidam kaa skirt laulibu vinam neesot klaat(vecs info-varbut vins var rakstit vestuli tiesai un nosutit to)domstarpibas par mantu un bernu audzinasanu musu starpa nav,pats ierosinaja likumigi visu nokartot,tikai viena problema tas jadara man vienai un bez vina klatbutnes....taa diemzel nebutu problema ja vien es zinatu kas un kaa man jadara taa lai tas viss butu pec iespejas atrak un letak un vnk....
loti daudz info atradu google,bet diemzeel diezgan vecu ....
loti priecasos,ja kads spetu man mazliet apskaidrot kur es varu griesties lai iesniegtu prasibu,vai ta prasiba jaraksta man pasai,vai man ir janorada,ka ex-virs atrodas arzemes,cik tas viss maksaa un cik ilga laika posmaa tiek skirta lauliba??
Liels paldies jau ieprieks :)
aa maza piebilde,pati sobrid arii atrodos uk,bet pec paris dienam dodos uz lv.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Visvienkāršākais un ātrākais variants, ja nekādas domstarpības un strīdi par mantu vai bērniem nepastāv, ir laulību šķirt pie notāra. Lai to izdarītu ir nepieciešams abu pušu notariāli apliecināts iesniegums. Laulība tiek uzskatīta par šķirtu mēneša laikā. Jūsu vīra klātbūtne nav nepieciešama, bet ir nepieciešams notariāli apliecināts abu pušu iesniegums. Tā, ka, ja vēlaties laulību šķirt, tad jūsu vīram būs vien jādodas Lielbritānijā pie solicitor, kas Lielbritānijā izpilda notāra funkcijas vai uz Latvijas vēstniecību un šāda pilnvara jānoformē.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ieva D

+7100

 
Jautājums labs, bet atbildi es nezinu - uzdod šo jautājumu te:
http://lvportals.lv/e-konsultacijas.php
dažu dienu laikā dabūsi ar likumpantiem pamatotu atbildi uz savu jautājumu.
Kaut kas līdzīgs jau ir te:
http://lvportals.lv/e-konsultacijas.php?id=2709

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.