Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja tu veelies lai tavs beerns aukliiti sauc par mammu, tad droši brauc!!! Un berns apguust kjoti daudz no 7meen liidz 9meenešiem, vai spēsi gādreiz sev to piedot, ka neredzeeji un nebiji klaat shajaa periodaa... Raapošana, pirmaa celshanaas kaajas , censhanaas liidzsvaru notureet, es domaaju ka shis periods ir ļoti svariigs beernam un arī ne tikai mammai, bet arii teetim... Domaaju ka vienam no vecaakiem ir jaapaliek ar mazuli..

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Mārtiņš

+96

 
priekš kam nahren atstāt kautkādai svešai nolīgtai auklei?! Saviem vecākiem vai vīra vecākiem nevar atstāt? viņiem būs prieks paauklēt mazbērnu

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tas jau jums būtu labāk jāzina, vai 7 mēnešus vecs mazulis bez jums var tik ilgi iztikt. Lielākā daļa vecāku uz tik ilgu laiku mazuli svešam cilvēkam neuzticētu, bet, ja auklīte jums ir labi pazīstama, un mazulis tiek pieradināts palikt ar auklīti, no likuma viedokļa neviens jums neliedz to darīt, tas gan nenozīmē, ka jums par bērnu nav jārūpējas, auklītei ir jāmaksā, jums ir jāiegādajas viss mazulim nepieciešamais, jāatstāj savas koordinātes, lai vienmēr būtu sazvanāma, ja tas ir svešs cilvēks, vēlams, kādam radiniekiem lūgt ik pa laikam aizstaigāt līdz mājai un apskatīties, kas notiek, vai mazulis neraud, labi jūtas, utt. Vienkārši pazust bez kontaktu atstāšanas uz 2 mēnešiem nedrīkst, saskaņā ar Bērnu tiesību aizsardzības likumu, vecāku pazušana var būt par pamatu aizgādības tiesību atņemšanai un bērna izņemšanai no ģimenes.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.