Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 964 skatījumi

Labdien.Sakiet vai es varu pieprasīt alimentus no valsts,ja mana deklarētā dzīves vieta ir cita un bērniņam pavisam cita?

Ģimene un attiecības » Cits

Labdien.Sakiet vai es varu pieprasīt alimentus no valsts,ja mana deklarētā dzīves vieta ir cita un bērniņam pavisam cita?Visi pārējie vajadzīgie papīri ir sagatavoti,tikai par šo jautājumu man radās neskaidrības?...

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Odita Jēkabsone

+1374

 
Ja gadijuma berns ir vecvecku aizbildnieciba-tad vecvecakiem valsts maksa aizbildniecibas pabalstu,un mamma alimentus pieprasit nevar,varbut varetu detalizet jautajumu? Ja bernins atrodas pie teva,tad mate ari nevar pieprasit,jo sanak ,ka berns dzivo pie vina.Ja nav gruti,varbut formulejiet precizak savu jautajumu-meginasim palidzet.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Alimenti pienākas bērna apgādniekam, dzīvojot citā adresē nekā bērns, jums būs uzskatāmi jāpierāda tas, ka esat persona, kas bērnu uztur, parasti jau bērns dzīvo pie viena no vecākiem, kas arī tiek uzskatīts par apgādnieku ar iespēju pieprasīt uzturnaudu no otra vecāka.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aicis

+10511

 
Teorētiski, būtu jāpierakstās pastāvīgajā dzīvesvietā. Bet ja bērns ir vecāsmammas aizbildniecībā tad alimentus var pieprasīt viņa.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.