Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Inga Grike

+11

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1366 skatījumi

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Reāls padoms, ja traucē tās procedūras, ko viņi dēvē par buršanos:
Paņem kādu biezu grāmatu ( vecu un galvenais vākos, lai neredz kas tā par grāmatu). Paņem mietu; kaulu ( kauls izskatīsies briesmīgāk) aizej pie tiem klauniem, izveido briesmīgu grimasi, vislabāk ieiet "transā" (tēlot neadekvātas rīcības, pamainīt balsi) pacelt to kaulu uz viņiem un it kā lasīt grāmatu: grhoma - bulb - mha! (Un citas neadekvātas skaņas). Es domāju ka viņi beigs vai turpmāko laiku sēdēs un liks sev "aizsardzību"

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Pēc fotogrāfijas pieaudzis cilvēks..... bet domā kā bērns. Vislabākā aizsardzība pret lāstiem ir pasaukt kādu elfu, gremlinu vai rūķi. Var pat santa klausam vēstuli uzrakstīt. Viņš ar saviem ziemeļbriežiem jebkuru burvi nobradās.
Mjā.... kur pasaule kratās.
Ak jā... uz trim vaļiem un bruņurupuča.

pirms 8 gadiem  

Inga Grike, pirms 8 gadiem :

un tu pec fotografijas reals latvietis kas vienmer nepaiet garam un vienmer gatavs pateikt ko murgainu tik delj taa ka esi gatavs piedalities jebkuraa diskusijaa.Neesi padomajis varbuut kadreiz neliist ne savaas dariisanaas. Ne vienmeer latvietim ir jaanograuzh latvietis katram savi uzskati un sava dzíve.es tev nemacu dzívot tad vnk ej garaam.......................

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

:D dark ages...

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Pasauc pareizticīgo priesteri. lai nosvēta māju un visus ģimenes locekļus. Viņi neatsaka arī citām konfesijām-katoļiem, luterāņiem utt.

pirms 8 gadiem  

Inga Grike, pirms 8 gadiem :

Ir zinams kads konkrets priesteris? :)

Jānis Bāliņš, pirms 8 gadiem :

Kāpēc tāda diskriminācija? Kāpēc tieši pareizticīgo?

Ilze Zundāne, pirms 8 gadiem :

Pareizticīgajiem ir īpašs rituāls, tuvāk neko paskaidrot nezinu, bet manai draudzenei izdevās tikt vaļā no visām ligām.
Gregorijs Šinkarjuk.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 

pirms 8 gadiem  

Inga Grike, pirms 8 gadiem :

Paldies liels :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis

+5369

 
Man, liekas ka māņticība visādās burvestībās, lāstos un.t.t ir psiholoģiska parādība! Ar cilvēku notiek sliktas lietas un nelaimes jo viņš pats tic ka ar viņu kaut kam sliktam ir jānotiek un zemapziņas līmenī izraisa nelaimes uz savu galvu!
Agrāk ticēju ja man ceļu pārskries melns kaķis tad ar mani noteikti notiks kaut kas slikts ,un bieži (pēc tā kad kaķis paskrēja garām) paklkupu uz līdzenas vietas.....kā tikai pārstāju tādās muļķībās ticēt , pārstāja arī nelaimes atgadījumi notikt!

pirms 8 gadiem  

Inga Grike, pirms 8 gadiem :

Ne vienmer tas ir mūsu galva, saku pec pieredzes ir lietas ar kuram cilveki nodarbojas majas apstakļos kaitejot citiem cilvekiem tikai tapec ka sava laikaa viņa nespeja paturet kajas ciet un neaiziet pa kreisi līdz ar to tika pasuutiita desmit majas talak, bet nu jau vairakus gadus kopa ar savu mati majas spelejas ar melno maģiju, ja iepriekš spelejas ar nelaimes gadījumiem veselību, tad tagad likmes ir aughstakas ar cilveka dzīvību...................viņā nekas nav svets................

Jānis Priedis, pirms 8 gadiem :

laikam kaut ko tam šarlatānam izdarījāt, ja jau "lāstus" liek. Vajag sākt ar to. Var mēģināt sarunāt. Ja tas ir īsts melnās maģijas lietotājs, tad var pabaidīt, ka ja kaut ko nolād, tad tas nāk atpakaļ... utt.
Mazāk vajag "ekstrasensu cīņas" skatīties. Tas ir šovs.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.