Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1100 skatījumi

pie ka es varu deklareties riga

Ģimene un attiecības » Cits

varbut kads zin riga kur es un meitina varam deklareties riga. draugi radi atsakas varbut vel ir kada iespeja ! steidzmi nepieciesams. varbut kads ir ar mieru palidzet varbut kads zin vel kko man ieteikt. pati es neesmu deklareta riga tapec tada trauksme .

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja jūs Rīgā nedzīvojat, tad arī Rīgā nevarat deklarēties. Deklarējoties palielinās dzīvokļu eksluatācijas izmaksas, jo vairāku komunālo pakalpojumu maksas tiek rēķinātas no dzīvoklī reģistrēto personu skaita. Ja jūs dzīvoklī nedzīvojat, kādēļ lai kāda persona par savu dzīvokli maksātu vairāk?

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ardis Zviedris

+4859

 
Man ir aizdomas, ka šai jautājumā kaut kas nav "tīrs".
Ja strādājat Rīgā un kaut kur kaut vai īrējat dzīvokli, tad viss ir kārtībā, Jūs varat īres līguma vietā uzrādīt kaut vai vienošanos ar īpašnieku par deklarēšanos uz īres laiku. To MK noteikumi pieļauj.
Ja steidzami nepieciešams, acīmredzot, ir kāds cits "āķis", jo darbu neviens nevar atteikt tādēļ, ka neesat deklarējusi dzīves vietu Rīgā.
Skatoties pēc rakstības un stila, man ir aizdomas, ka gribat pretendēt uz Rīgas iedzīvotāju sociālajiem labumiem (kā maznodrošinatā, vai arī drīz būs gaidāms bērns, vai cits variants) un cerat saņemt labākus pabalstus nekā tie būtu laukos. Bet tās ir tikai aizdomas, jo visai skopi esat aprakstījusi savu situāciju. Tās pastiprina arī fakts, ka radi un paziņas ir atteikuši. Neviens Jums nevar ieteikt risinājumu problēmsituācijā, ja pati sakarīgi neko neizstāstāt, tikai runājat par mistiskām "trauksmēm".

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Var jau kādam pusbomzim-alkašam iemaksāt kādu naudiņu, lai viņš atļauj piedeklerēties.

pirms 8 gadiem  

JanKa, pirms 8 gadiem :

Pēc pagājušā gada izmaiņām NĪN, rīdziniekiem, tukšo dzīvokļu īpašniekiem, vajadzētu būt ieinteresētim un pat piemaksāt par personu, kura vēlās deklarēties.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.