Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 930 skatījumi

Bērni,Es un bijusī sievasmāte(bijusī sieva mirusi).

Ģimene un attiecības » Cits

Ir vajadzīga speciālista konsultācija.Bāriņtiesu nepiedāvāt.Situācija tāda,ka abiem smaida,bet kurš raud tam priekšroka .....Varbūt kāds var ieteikt speciālistu kas nebūs ietekmējams no asarām un melna lakata(skumji bet dzīves īstenība).

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Nav saprotams, ko tieši palīdzēt. Man ir attīstīta fantāzija, bet pat es nevaru saprast vai izdomāt, kur ir tā problēma? Vecmamma ir vecmamma, bet tēvs ir tēvs... Parasti problēmas ar mātēm, jo parastās standarta situācijās viss lemjas māšu interesēs, bet vecmammu, ļoti reti.
Ja tu problēmu aprakstītu nedaudz sīkāk, varētu izdomāt kaut ko, bet tagad varu tikai ieteikt apmeklēt kādu krīzes centru. Viņi nodarbojas ar vientuļām māmiņām, tāpēc, domāju, ka tēviem arī var palīdzēt.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Saskaņā ar Civillikumu, kas regulē ģimeņu tiesības un pienākumus, par bērniem atbildību nes vecāki, kas nozīmē to, ka viena vecāka nāves gadījumā, aizgādības tiesības par bērnu realizē otrs vecāks un tās nav atņemamas, ja šis vecāks savu bērnu neapdraud. Tā ka smaida bērns jums vai nesmaida, bērnam ir jādzīvo kopā ar tēvu. Protams, ka kā bērna vecākam jums ir jānodrošina savam bērnam vislabākie iespējamie dzīves apstākļi.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Jāmācas raudāt.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.