Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 827 skatījumi

Bārintiesa.

Ģimene un attiecības » Cits

Gribēju zināt vai bāriņtiesai mani ir jāinformē par jebkādiem pieņemtiem lēmumiem,kur esmu iesaistīts?Vai viņiem ir tiesības pieņemt lēmumus kur neesmu klāt(viņi saka,ka klātbūtne nav nepieciešama,lai arī es esmu tētis).Rakstīju arī vēstuli(oficiāli ierakstītu) lai nepieņem itinnekādus lēmumus neinformējot mani.Dzīvoju ārzemēs ar oficiāli deklarētu adresi.Kad bariņtiesā Lv. biju pēdejo reizi (rudenī),teica ,ka būšot sēde(kautkad),bet ziņas nav no viņiem nav itin nekādas.Gribu zināt,vai viņiem ir mani jāinformē,vai visas lietas var pieņem man nezinot?

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tas ir atkarīgs no konkrētās lietas apstākļiem. Parasti par jebkuru tiesvedību visas iesaistītās puses tiek informētas rakstveidā, nosūtot sēdes datumu, vietu un informējot par lietas būtību, taču atsevišķos gadījumos, it īpaši, ja tas skar vardarbību pret bērniem, iesaistītā puse var netikt informēta vai tikt informēta daļēji, vai tikai informēta par pieņemto lēmumu.

pirms 7 gadiem  

Kristaps Akmens, pirms 7 gadiem :

Paldies par atbildi,es savā vēstulē(ierakstītā)norādiju,lai man tiktu sniegtas atbildes rakstiskā veidā.Bet gads ir pagājis,un jebkāda interese no bāriņtiesas ir zudusi.Bet es baidos(man ir oficiāli deklarēta adrese ārzemēs),ka viņi var mani neinformēt.

Aivis Svirskis™, pirms 7 gadiem :

Pārtraucot attiecības vecāku starpā abu vecāku atbildība un pienākumi pret saviem bērniem neizbeidzas, tā ka vislabākais veids ir regulāti piedalīties savu bērnu audzināšanā, uzturēt kontaktus un realizēt savas saskarsmes tiesības ar bērniem, šādā gadījumā visu informāciju saņemsiet pa tiešo, gan zināsiet kā klājas bērniem, gan pirmais uzzināsiet par jebkurām domstarpībām un potenciālajām tiesved'bām no bērnu mātes. Mūsdienās taču ir tik daudz veidu, kā kontaktēties ar saviem bērniem.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.