Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2736 skatījumi

kādas Anglijā ir sociālās garantijas un cik liela bērnu nauda ir vientuļai mātei, strādā,1,5gadu tur,bērnam būs pilsonība,pati nepilsone

Grūtniecība un vecāki » Cits

Mana māsa dzīvo Lielbritānijā un strādā no 2008.gada novembra. Tagad ir otrā mēnesī un puisis viņu pametis, baidās ka bērnu nespēs uzturēt un vēlas uzzināt kā viņai darīt un ko sagaidīt. Vai viņa var rēķināties uz valsts palīdzību, jo bērniņam viņa vēlas dot Lielbritānijas pilsonību. Lūdzu atbildiet.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ineta Jefimova

+200

 
Bērniņš noteikti tiks atbalstīts, mātei tiks piešķirts dzīvoklis vai māja. Bērnu nauda būs lielāka kā bērniņiem, kuriem ir tēvs. Pat ja darbā negribēs maksāt dekrēta naudu, tad valsts vinai maksas 120 marcinas ned. vai pat vairak. pirms bērnina dzimsanas vina sanems 190 marcinas ka palidzibu iepirkt nepieciesamo priekš berniņa. Un daudz vel dazadu pabalstu, par cik vina vientula mamina. Anglijā vientulām māmiņām nav problēmu. Saki māsai, ka viss bus labi. Prmais ko vinai vajag izdarit ir aiziet uz pilsetas domi un tur atrast valsts juristu. Vins visu paskaidros.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Ceļotājs.

-1540

 
http://fawgame.com/?rf=6170706c652e
Tur ir tikai nedaudz risinājumu, vēl pameklēt var tajā pašā googlē un yahoo.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.