Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 4 balsis
  • 1634 skatījumi

mans brālis - tēvs?

Grūtniecība un vecāki » Cits

Reiz bija meitene. Dzīvoju ar viņu kopā. Pieteicās bērns. Ar prieku atzinu par savu. Laika gaitā izrādījās, ka bērns, iespējams nav mans, bet miesīga brāļa ... Ar meiteni izšķīrāmies, viņa vērsās tiesā, tiesa piesprieda alimentus. Parādījās arvien vairāk pierādījumu, ka bērns varētu nebūt mans. Kāds risinājums? DNS? Cik precīzi tas nosaka paternitāti? Miesīgs brālis taču. Atkal tiesas? Un kā būt ar dzimšanas apliecībā ierakstīto gadījumā, ja viņš tomēr izrādās ne mans? Ar ko konsultēties? Pie kā vērsties?

Esat tik labi, iztiksim bez morāles par mani, brāli un bērna māti.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 8

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Paternitātes testi ir pilnīgi precīzi,tā ka ar to arī vajadzētu sākt. Ja pierādīsies,ka bērns nav tavs, tālāk jau varēsi domāt par tiesisko mehānismu,kā anulēt paternitāti un atteikties no alimentiem. Ja izrādīsies,ka bērna tēvs neesi tu,tev jau tālāk nav jāpierāda,kas ir tā tēvs, brālis vai kādfs cits. Tur lai viņa pati tiek galā.

pirms 12 gadiem  

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

tieši tā!

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Risinājums ir vēršanās tiesā un lūgums tiesai lemt par DNS testa nepieciešamību, jo tā kā ar šī bērna māti jūs kopā nedzīvojat un viņa no savas puses visu ir nokārtojusi un alimentus saņem, tad visticamāk nebūs ar mieru iziet DNS testu, pie tam tas ir arī saistīts ar lieliem izdevumiem, kas Jums vai abām pusēm ir jāsedz pašiem. Tas ir jāveic sertificētā laboratorijā un izmaksas ir aptuveni 250 Latu. Ja nu tomēr atklājas, ka bērna tēvs esat jūs pats, būsiet iztērējis šo naudu, plus tiesas un citi izdevumi jums un jūsu bijušajai draudzenei, kuri ir jāsedz zaudētāja pusei, rezultāts nekāds, tikai liels kauna traips un smags akmens uz jūsu bērna sirds par tēvu, kas centās no viņa atbrīvoties, jo ja tāda lieta būs, varat būt drošs, ka bērna māte par to bērnam vairākkārt atgādinās. Vai tas Jums ir nepieciešams? Spriediet paši!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
ja interesē DNS analīze: ja jūs ar brāli neesot dvīņi, tad jūs var atšķirt.

pirms 12 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Vispār jau DNS ir vienāda tikai vienas olšūnas dvīņiem, kuru ir ļoti maz, parastu dvīņu DNS ir tik pat līdzīgs kā brāļu un māsu jeb 50% gēnu ir vienādi. Tomēr, lai arī vienas olšūnas dvīņiem ir vienads genoptips, viņu fenotipi atšķiras, kas nozīmē to, ka viens un tas pats DNS ir izteikts citādākā veidā. Līdz ar to mēs varam teikt, ka pasaulē nav drošākas metodes par DNS testu.

Māris Rudzītis, pirms 12 gadiem :

tieši tā

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
tā kā pats tur neesmu iesaistīts, šis gadījums man liek domāt, ka ne bērnam, ne mātei, ne arī kādam citam nav lielas starpības, kam tas bērns, vienīgi abiem tēva kandidātiem...

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.