Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Mika

+913

 
  • 2

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 4427 skatījumi

Kur Rīgas centrā var vislētāk izprintēt materiālus?

Izglītība » Cits

Var arī centra apkārtnē. Paldies:)

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Vislētāk Merķeļa drukas darbnīcā, Merķeļa ielā 13 (pagrabiņā), 1 santīms poar melnbalto A4 lapu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Ieej www.zl.lv ieraksti printēšana un tur tev izmetīs ārā visas firmas, kas ar to nodarbojas. Daudzās firmās tagad ir pašapkalpošanās, kas arī samazina cena. Pazvanies un apjautājies. Lielākai daļai firmu ir arī mājas lapas kur var redzēt cenas. Pastrādāt vajag, pameklēt....nevis gaidīt, kad tev kāds visu ar karoti mutē ielies.

pirms 14 gadiem  

Mika, pirms 14 gadiem :

Paldies par laipno atbildi. Tad jau laikam būs nevis jājautā te, bet viss būs jājautā google.lv. Man piemēram, patīk, ja esmu ko labu atradusi, dalīties informācijā. Tev varbūt ir savādāk. Ir daudz ātrāk uzprasīt otram, nekā meklēt. Tāpēc jau ir citi, ne dators tikai.

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Nedomā neesmu jau tik nelaipna un skopa savā informācijā. Ir jautājumi uz kuriem ir patīkami atbildēt, bet kad katru dienu nākas šinī lapā lasīt elementārus jautājumus,kurs tu vari pats sameklēt datorā, tad gan nāk dusmas. Protams, ka vieglākais ceļš ir pajautāt nevis pašam piepūlēties un sameklēt, bet vai tas ir pareizākais ceļš. Tādā veidā cilvēks atrofējas domāt, jo pieradis, ka viss tiek pateikts priekšā.

Mika, pirms 14 gadiem :

Esmu jau esmu meklējusi google.lv tās cenas. Tur neesmu atradusi lētāk par 5 snt. Un tur nemaz tā neuzrādās. Varbūt arī nemāku meklēt. Labi, lai paliek. Vienkārši Tev jau neviens neliek atbildēt uz manu jautājumu, ja nepatīk. Es neatbildu neko uz jautājumiem, kas nesaista. Tagad zināšu, ka jādomā pašai. Jāmeklē pašai. Manuprāt jebkuru jautājumu gandrīz ko var uzdot, var arī atrast google.lv. Un, ja tāda ir doma, tad nav vajadzīgs šis portāls.

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Ne uz visiem jautājumiem google var atrast atbildi un ne vienmēr arī google ir jāmeklē. Kā jau rakstīju zl.lv ir visas latvijas firmas. Bet ja jau tev tik grūti iet ar to meklēšanu, tad Merķeļa drukas darbnīcā pašapkalpošanās maksā ap santīmu vai diviem. Kaut kas tā tur bija. T. 67320606

Mika, pirms 14 gadiem :

Paldies:)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.