Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1609 skatījumi

Vai skolas vadība rīkojas pareizi?

Izglītība » Cits

Gribētu zināt,kā ir citās skolās. Šoreiz runa par kādu lauku vsk,ārdurvis tiek aizslēgtas pēc pirmā zvana un starpbrīžos nevienu ārā nelaiž,bet tagad ir pavasaris un gribās iziet saulītē. Šādai rīcībai arguments,lai smēķētāji netiek laukā. Tikai par ko tiek sodīti nesmēķētāji??? Skolotāji tiek ārā uzpīpēt,laikam tāpēc ka pieaugušiem citi noteikumi,bet arī starp audzēkņiem ir pilngadīgie... Galvenais jautājums - vai drīkst nelaist svaigā gaisā skolēnus?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

unknown (Google)

+7951

 
izskatās, ka tiek nopietni pārkāpti ugunsdrošības noteikumi. kas notiks, ja skolā izcelsies ugunsgrēks? iesaku paziņot ugunsdzēsējiem un prblēma tiks atrisināta.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Mehs

+4218

 
Esmu jau sen nobalsojis skolas padomē par skolas durvju slēgšanu savā bērnu skolā. Esmu uzrakstījis skolas vadībai iesniegumu, kuros laikos manu bērnu izlaist pa durvīm, kad tās ir ciet. Ir dežurants, kas durvis uzauga. Ja durvis būtu vaļā, tad skolēni paliktu pārāk bezkaunīgi un nekontrolējami. Skolas vadība nes atbildību par skolēnu mācību laikā, mājās vecāki. Tas ir drošības apsvērumu dēļ un pīpētāji jau nevar pamatot par savām vajadzībām. Tas pats arī ir bērnudārzā. Par skolas bezgaisu ir jācīnās savādāk. Vecākiem ir jāraksta iesniegumi un prasības skolā, pagastā vai citur, lai nodrošina ar ventilāciju. Vecākiem ir liels spēks un nevajag klusēt.
Jūs skolēni esiet viens kolektīvs un nevajag meklēt individuālu pieeju, ja blakām ir tādi kas grauj sistēmu. Jums pašiem ir jāpiebremzē izlēcēji un skolas vadība nāks pretī. Šādi tiek veidota sadarbība skolēniem ar skolas vadību, lai uzlabotu skolas kārtību un risinātu dažādus jautājumus jau savlaicīgi.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Ja tas būtu drošības apsvērumu dēl,tad varētu saprast,bet kāpēc durvis tiek turētas vaļā tad,kad lielākā daļa pīpmaņu ir prom? Neizskatās ka domāts par drošību

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Raidījumā ""tautas balss" arī bija runa par kādu līdzīgu gadījumu,bet tur gan secināja,ka tas nav likumīgi. Iznāk ,ka smēķētāju dēļ daudz ko darīs,bet kā lai jūtas pārējie? PRIVILEĢĒTIE PĪPMAŅI!!!

Mehs, pirms 13 gadiem :

Es jau minēju, ka tas ir kolektīvs, ja paši skolēni necīnīsies ar saviem vienaudžiem - pārkāpējiem,tad tā arī būs. Nelikumīgie pīpmaņi VS nelikumīgiem skolas noteikumiem! Šī cīņa nevērsīsies par labu nākotnes sabiedrībai. Ir indivīdi kuriem ir tiesības un pienākumi nav. Spiediens ir jāizdara visiem, lai noturētu rāmjos indivīdus un kolektīvu. Tas ir kā nepabeigts darbs, ja tas ir jāizdara, tad nav nekādas atkāpes. To nosaka valsts likums par obligāto pamat izglītību,bet vidi nosaka paši skolēni.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

AaAa

+383

 
Skolas vadība noteikti nerīkojas pareizi, jo skolas durvis slēgt var ciet, bet kāds var atnākt un skolu ciet, tātad aizies laimīgs mājās. Man liekas esmu dzirdējis ka man skolā ar kaut kas tāds ir bijis. Ja skolas likumos nav tāda ieraksta, ka nevar iet arā, tad leciet pa logu :D.

pirms 13 gadiem  

unknown (), pirms 13 gadiem :

es varu iedomāties skatu,kad visi skolas skoleni lec arā pa pirmā stāva logu:D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.