Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Svešvalodu grāmatas tu vari mierīgi pārpirkt no kāda šo skolu pabeiguša vai augstākā klasē ejoša skolēna. To pašu var darīt saistībā ar ģeogrāfijas grāmatu. Es saprotu, ka svešvalodu grāmatas skola iegādāt nevar, jo ik pa tiem gadiem 4/3 viss mainās, bet ģeogrāfiju - to es nesaprotu. Parasti skolām ir visas grāmatas (izņemot svešvalodas un mācību burtnīcas, ko jāpērk pašiem).

pirms 13 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Ja skolā ir 3 obligātas svešvalodas, tad ir - tāda ir skolas politika. Lai gan es uzskatu, ka skolā vajag mācīt reizē ne vairāk par divām svešvalodām, jo trešā visu padarīs vēl smagāku - tā jau jūk abas svešvalodas ar dzimto valodu un ja vēl ieliek trešo, tad tāds juceklis vien iznāk. Trešo lai apgūst pēc skolas.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

krokijs

+18181

 
nu vispār nevar likt pirkt visām valodām gramatas un vēl ģeogrāfijai, jo tad jau sanāk, ka tam kam nav naudas viņš nevar mācīties un pabeigt skolu !! skolas budžeti tagad ir niecīgi, bet uz to nevajadzētu vesties !! protams skola prasa lai paši pērk, bet tapēc jau tu nevarēsi pabeigt skolu !! skolā vienkārši pasaki ka nav naudas grāmatām un viss, viņi jau paši skatīsies kā būt, vai tev iedos vai tu varēsi iztikt bez. tā nēdrīkst būt obligāta prasība !!

pirms 13 gadiem  

krokijs, pirms 13 gadiem :

bet nezinu kā tagad, bet kad pats mācijos, tad man bija 3 obligātās valodas jau 10 gadus atpakaļ, angļu, krievu, vācu un nedeva man izvelēties !!

krokijs, pirms 13 gadiem :

protams mācijos tikai mazliet angļu, krievu un vācu valodu vispār nemācijos, tur man bija 1 balle !!

Antons, pirms 13 gadiem :

Ar savu 1 balli varēji nelielīties :) Tas tāpat ir redzams.
Latvijā obligāta ir tikai pamatizglītība. Vidējā izglītība ir katra paša izvēle - līdz ar vidusskolā vairāk ir jāpakļaujas skolas prasībām. Ja būs normāla skola, tad gan jau ka var cerēt uz pretīmnākošu attieksmi.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Kādēļ gan ne? Katra skola sarakstu izveido pati, galvenais, lai pa maz nebūtu, kopējais stundu skaits nepārsniegtu limitu un būtu visi likumā noteiktie obligātie priekšmeti. ;) Ar grāmatām nav jānodrošina, grāmatu esamība bibliotēkā ir labs bonuss, bet ne obligāta lieta... ;)

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.