Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 2444 skatījumi

Jauniešu darba iespējas vasarā...

Izglītība » Cits

Līdzīgu jautājumu uzdevu pirms kāda laika, bet vai ir kādas mājaslapas vai sludinājumi, ar iespēju jauniešiem strādāt vasarā? Uz kāda veida darbu skolnieki var cerēt- ravēšanu, ogu lasīšanu, bērnu pieskatīšanu, vai tomēr ir augstākas iespējas, kādas brīvas vakances un tml.? Un kādas iespējas atrast darbu Alūksnes, Apes, Madonas novados? (P.S....neskaitot ogu lasīšanu)

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Tagad arvien mazāk tādi sludinājumi..tā jau darba nav !
Skolās tagad arī mazāk skolēnus ņem dēļ bezdarba un ja paņem tad jābūt mazturīgai ģimenei..
Bet privāti-neoficiāli gan jau var atrast.
Veiksmi !

pirms 12 gadiem  

Paula Rezgoriņa, pirms 12 gadiem :

Privātie ir uz izķeršanu vai pazīšanos ar cilvēkiem- liela daļa, piemēram, no laukstrādniekiem, nevēlas ņemt palīgā nepazīstamus jauniešus, jo nezin, cik daudz var rēķināties- cik labi strādās.... pagājušajā vasarā tiku pie viena privātā, bet tas jau bija tikai caur pazīšanos- šovasar viņiem vajadzība pēc palīgstrādniekiem tāda nav

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Medaļas vienā pusē ir neizdevīgā likumdošana skolnieku nodarbināšanai. Otra, ka lielākai daļai arī mājās nekad nekādu pienākumu nav bijis. Neatlaidīgie darbu atradīs.

pirms 12 gadiem  

Paula Rezgoriņa, pirms 12 gadiem :

Protams, ka darbu atradīs tie kas meklēs, nevis činkstēs, ka nekā nav- ja meklēs, tad arī atradīs! Daudzus likumus likumīgā ceļā var apiet- tikai jādomā ar galvu! problēma ir arī tāda, ka liela daļa jauniešu nepadomā par lietderīgu laika pavadīšanu pēc stundām vai brīvdienās! Protams- atpūsties vajag, tomēr noderīgāk brīvo laiku sadalīt tā, lai paspētu sevi pilnveidot, attīstīt.

Paula Rezgoriņa, pirms 12 gadiem :

Es labprāt pieņemtu mācību gada pagarināšanas likumu, bet ar dažiem noteikumiem- tas būtu daudz lietderīgāk tieši vidusskolēniem, nevis pamatskolas skolēniem, jo pēc skolas jaunieši varētu strādāt, ja vien būtu darba vietas....un sakarīgāki likumi lv- tāda praktizēšanās ir ārzemēs, un jaunieši paspēj iemācīties arī strādāt, pelnīt....būtu vieglāk uzsākt tālāko dzīvi!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
es meklētu ss.lv vai līmētu pie veikala sludinājumus.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ņem no kaimiņienes zemenes un pārdot tirgū, peļņu daliet uz pusēm.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.