Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1032 skatījumi

Sveiki! Macos Avs un gribu pariet uz Vidusskolu,bet skolaa ir 9.klases atestata orginals,kuru negrib man atdot,ka ari parejos papirus.

Izglītība » Cits

Sveiki! Macos avs un gribu pariet uz Vidusskolu,bet skola negrib man izsniegt dokumentus. Skola atrodas ari 9.klases atestata orginals,bet jauna skola apgalvo ka orginalam jaubut pie manis un skola jaubut tikai kopijai un ka pairus skolai nav tiesibas man neizsniegt,ko darit?
Vai ir kads likums,kur rakstit,par dokumentu izsniegsanu vai kas tads?
Palidziet,tas ir loti svarigi..

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nevienai mācību iestādei nav tiesību aizturēt jūsu izglītības dokumentus, parasti gan pie viņiem glabājas tikai dokumentu kopijas, ja bijāt tik neuzmanīga un atstājāt oriģinālu, tad dodieties uz AVS kaceleju, rakstiet iesniegumu par mācību pārtraukšanu un pieprasiet atgriezt jums izglītības dokumentus, ja tādi pie viņiem glabājas. Neviens jums nevar aizliegt dokumentus saņemt un mainīt mācību iestādi vai vispār pārtraukt mācības jebkurā laikā. Pasakiet, ka projām neiesiet no direktora kabineta kamēr dokumenti nebūs rokās.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es ari macijos AVS un man ari bija iesniegts orginals,bet,kad velejos mainit skolu .... jauna skola pate aisutija izinu uz manu veco skolu ar pazinojumu,ka velas sanem manus dokomentus un skolai nekas cits neatlika,ka sutit... pamegini,lai jaunas skolas sekretare tev iedod izinu ar raxtisku informaciju,tad to vnk aiznes uz skolu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Unknown Man

+2218

 
Jāpārtrauc mācību līgums un pēc tam jāprasa atpakaļ orģinālie dokumenti, vai arī jāapmaina orģinālie pret kopijām. Kad es mācijos visās skolās turēja manus orģinālos.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.