Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+10

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 763 skatījumi

Vai ir iespējams atstādināt 9. klases skolēnus atstādināt no konsūltācijām, atskaitot vienu noteikto, ja šie skolēni maina mācību iestādi?

Izglītība » Cits

Tātad, šodien bija tāda situācija, ka sēžam klasē un mums notiek konsultācijas, jo jākārto eksāmens. Pēc 20min no stundas sākuma klasē ienāk skolas administrācijas pārstāve un sāk stāstīt par palikšanu mūsu skolā un dalīt iesniegums, no kuriem viens ir par matemātisko novirzienu, bet otrs par vispārinošo, kas norāda, ka tev obligāti jāpaliek šajā mācību iestādē. Tā kā es plānoju mainīt skolu šo iesniegumu neizpildīju, tāpat arī vairāki mani klasesbiedri. Pēc tā, kad iesniegumi tika izdalīti skolas administrācijas pārstāve paziņoja, ka mēs vairāk nedrīkstam apmeklēt konsūltācijas atskaitot vienu noteikto. Tā nu es un pārējie klasesbiedri, kas vēlās mainīt mācību iestādi pametām klasi.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Aizejiet pie skolas administrācijas un pasakiet, ka vēlaties apmeklēt visas konsultācijas, ja viņiem ir kādi argumenti, kas liegtu jums to darīt, piedāvājiet viņiem šos argumentus izklāstīt BEZ TABU žurnālistiem un varēsiet mierīgi piedalīties visās konsultācijās.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.