Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2800 skatījumi

darbs bez vidējās izglītības

Izglītība » Cits

vai reāli ir iespējams Latvijā atrast darbu bez vidējās izglītības,ja ir liela darba pieredze un zināšanas? lieta tāda, ka nācās pamest valsti apstākļu dēļ 11.klases vidū, bet esmu daudzviet strādājusi Anglijā un pieredzes netrūkst. Un nu ir sanācis tā, ka vajadzētu uz kādu laiku atgriezties, bet nezinu, vai joprojām tiek vērtēta izglītība vai arī zināšanas/pieredze u.c.?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Vispār jau vidējā izglītība ir svarīga un tiek prasīta praktiski visiem, gan pārdevējām, gan apkopējām, jo tās esamība apliecina cilvēka attieksmi pret dzīvi, darbu, utt. Vidējo izglītību iegūt nav nemaz tik sarežģīti, ja tās nav, tad vismaz ir nepieciešama kāda profesionālā izglītība, bet, ja arī tās nav, tad tas neko labu par cilvēku neliecina. Latvijā ir tālmācības skolas, vidējo izglītību var iegūt gada laikā, ja esat apguvusi 11 klases, un būs jums tas papīrs. Izglītība vienmēr ir bijusi un būs svarīga, jo tā ne tik daudz pierāda, ka esat gudrs, cik apliecina jūsu rakstura stingrību, neatlaidību, uzņēmību, čaklumu, un tas arī ir tas, kas jebkurā darbā ir svarīgi.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris Maksis

+5904

 
Atrast darbu var, sākumā atbilstoši izglītībai. Tad nāksies pacietīgi pierādīt savu praktisko varējumu un gadiem ejot kāpsi uz augšu. To mūsdienās var retais. Domāju, tev izdevīgāk nocopēt izdevīgu partneri.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis

+4881

 
es domāju, ka mierīgi!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
Reāli, tikai - darbi ir dažādi

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

-6290

 
Izglītībai kā papīram nau nekāds nozīms. Dažiem pazīstamiem ir 9 klases pabeigtas. 1 ir sava firma, un arī pirms tam labi pelnija, 2. strādā pie sarežģītu elektrisko shēmu plānošanas, un 3. atšķīrās no 1. firmas un uztaisija savu, pie tam pilnīgi citā sfērā, bet arī tehniskā.
Ja visas prasmes neaprobežojas ar grīdas slaucīšanu vien, tad ir jau cerīgāk atrast darbu. A tā savādāk, valsts iestādes jau pilnas ar bakalauru papīriem, un reālā rūpnīcā pēc papīra neskatās.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.