Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Toms

+5644

 
  • 1

    Atbilde

  • -1 balsis
  • 1089 skatījumi

Iztulkot no angļu valodas

Izglītība » Cits

Varat lūdzu kāds iztulkot tekstu?
Sheet is the spreadsheet application in the suite. Zoho Sheet can auto-process external data feeds (RSS/ATOM) and has the ability to publish charts into blogs or other websites. Like Writer, it facilitates real-time collaboration. It has a plugin to integrate with Microsoft Excel and is available both as a desktop widget and as part of online services such as box.net and Facebook.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Ego

+79135

 
Sheet ir komplekta izklājlapu aplikācija. Zoho Sheet var izmantot ārējās datu plūsmas (RSS/ATOM) un tai ir iespēja publicēt diagrammas blogos vai citās vietnēs. Tāpat kā Writer, tā veicina reālā laika sadarbību. Tai ir spraudnis integrācijai ar Microsoft Excel, un tas ir pieejams gan kā darbvirsmas logrīks gan kā kā daļa no tiešsaistes pakalpojumiem, piemēram, box.net vai Facebook.

pirms 11 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 11 gadiem :

Tulkojumā pazudis "can auto-process external " - spēj automātiski apstrādāt ārējās...
Arī "daļa ar "facilitates real-time collaboration", nav izprotama, jo "collabration", tiešais tulkojums neko nepasaka, bet šajā kontekstā tas nozīmē, ka vairāki lietotāji var reālā laikā rediģēt vienu dokumentu.
Sīkāk skatīt http://en.wikipedia.org/wiki/Collaborative_editing un saistīto rakstu par RTCE.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.