Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Janis berzins

+40

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1748 skatījumi

Apsardzes sertifikāts,kurš liek

Izglītība » Cits

Vai šie ir visi likumi ,kas vajadzīgs apsardzes sertifikāta nolikšanai

http://likumi.lv/doc.php?id=136109

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

BlackMonah

+500

 
Nu tad bridinu, ka 30dienas pirms beidzas Tev sertifikats vajag iesniegt iesniegumu eksāmena kārtošanai, ja nokavēsi kaut vienu dienu, tad dabūsi visu no jauna darīt, atkal iet kursus un visu pārējo. Teorētiski pietiek ar to apsardzes likumu, bet iesaku pie paziņām vai piezvanīt kādam kursu vadītājam un palūgt biļešu jautājumus un atbildes, visos kursos tās ir, bet vai dos nezinu. Lai veicas.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

BlackMonah

+500

 
Tu vēlies iegūt apsardzes sertifikātu vai pagarināt to? Pēc jautājuma varētu spriest, ka vēlies to iegūt un Tev tāds nav bijis.
Tev vispirms ir jānoskaidro kur var iziet apsardzes darbinieka kursus, jo bez to beigšanas apliecības neviens Tevi pie eksāmena kārtošanas nelaidīs. Kursos Tev izsniegs visus nepieciešamos likumus un materiālus. Papildus tam Tev būs nepieciešama apliecība par pirmās medicīniskās palīdzības kursu beigšanu, medicīniskā uzziņa un vēl kaut kas tur bija vajadzīgs.
Ja precīzāk par likumiem, tad protams, primārais apsardzes darbībā ir Apsardzes darbības likums, bet apsardzes darbība tiek veikta arī ievērojot administratīvo pārkāpumu kodeksu, krimināllikumu, civillikumu, darba likumupublisko pasākumu rīkošanas likumu. Un apsardzes darbībā tiek izmantoti arī 6gb MK noteikumi, kurus es Tev tagad nenosaukšu, jo laiciņu atpakaļ pagarināju apsardzes sertifikātu un tagad to murgu cenšos aizmirst uz 5gadiem. Katrā ziņā jāiezubra viss ko prasa, janoliek eksis. Lai veicas.

pirms 11 gadiem  

Janis berzins, pirms 11 gadiem :

Man ir ,bet beidzas. Tad respektīvi ar to nepietiek apsardzes darbības likumiem.

Esmu jau aizmirsis,kas bija pirms 5 gadiem,tapēc jautāju ..

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.