Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ernests

-40

 
  • 6

    Atbildes

  • -4 balsis
  • 990 skatījumi

Kas notiek, ja skolēns pasūta skolotāju dirst?

Izglītība » Cits

Skolēns pasūta dirst skolotāju, aiziet no klases. Skolotāja iesniedz policijā nepatiesu iesniegumu, minot lamuvārdus, kurus tas konkrētais skolēns vispār nebija teicis. Kas notiek tālāk, ko dara policija un vai viņiem ir jāizmeklē šī lieta, ja apkārt esošie klasesbiedri apgalvo, ka nav vispār neko dzirdējuši un, vai, skolotāja var būt atbildīga par to, ka iesniedz nepatiesu informāciju?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • -7

    balsis

-57

 
Lai skolotaju nobano no skolas

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nekas nenotiek, policiju tādi iesniegumi neinteresē, labākajā gadījumā atbrauks uz skolu un izsauks uz pārrunām, un vecākus uz administratīvo komisiju, kas var uzlikt vecākiem naudassodu. Vispār jau tas ir drausmīgi, kādreiz strādāju skolā par skolotāju, tagad gan vairs skolā kāju nespertu, kur katram mazam perdelim ir piecas reizes lielākas tiesības kā skolas direktoram. Kad es mācījos skolā, skolotājus cienīja, kaut ko tādu, kā skolotāju pasūtīt d... vai nolamāt necenzētiem vārdiem, nevienam pat prātā kaut kas tāds nenāca, un arī laiki bija citi, ja kāds uzdrošinājās kaut ko pateikt, tad varēja norauties no skolotāja, un dabūt pa ausīm...vai ar lineālu pa nagiem, un klasēs valdīja klusums un kārtība.... Lielbritānijā vismaz šādus mazus teroristus slēdz no skolas laukā uz nedēļu, un vismaz kaut kā cīnās, Latvijā šajā ziņā ir pilnīgs bardaks....

pirms 10 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 10 gadiem :

Pateicoties tādiem skolēniem kā tu, Latvijas skolās labi skolotāji vairs nestrādā, strādā pensionāri, un tuvu pensijas vecumam esoši skolotāji un tie, kas nekādu citu darbu darīt nav spējīgi, vai arī pilnīgi fanātiķi....

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

Pilnīgi piekrītu (kaut arī britu skolas nav labākais piemērs). Skolniekiem pat pirkstu piedurt nedrīkst. Tiesības, tiesības. Tikai skolotāja rīcībā nav neviena līdzekļa, lai tos šmurguļus savaldītu. Kā kas, tā skolotājs vainīgs. Ja interese ir skolotāju nolamāt, nevajag uz skolu iet vispār. Skolotājus jāciena, nevis jālamā, kad pašam vēl piens uz lūpām nav nožuvis.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Šitos sīkos knēveļus umņikus, kuri skolotājus dirst sūta, būtu jāizslēdz vispār bez jebkādām cermonijām. Un vēl vecākiem naudas štrāfi, lai zin, kāds truls idiots mājās aug.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ieva D

+7100

 
Dīvaini - skolotājs iesniedz policijā iesniegumu ar nepatiesu informāciju :)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Aug potenciāla sabiedrības problēma.
Pie liecībām pieliekot šo atzīšanos un IP adresi - pietiek pierādījumu pret vienu nekauņu.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Iestādi koku.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.