Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

ievax1x

+307

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 762 skatījumi

žetonu vakars

Izglītība » Cits

12 klasē ir žetonu vakars - vakars kopā ar vecākiem un skolotājiem, kurā atceras kopā pavadīto laiku, dzied dziesmas vecākiem (piem. "Vecais zābaciņš") un skolotājiem.
Lūdzu iesakiet kādu ideju scenārijam, kādu dziesmu varētu dziedāt skolotājiem?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ieva D

+7100

 
var taisīt hronikas vakaru - katram no 12 gadiem, kas skolā pavadīti, piemeklēt notikumu pasaulē un attiecīgu pantiņu no kādas populāras dziesmas. var no katra gada "nominēt" 3 notikumus un tad vienam veltīt to pantiņu.
Piemērs:
1998/99.gads. pilns saules aptumsums, piedzimst 6.miljardais pasaules iedzīvotājs. Latvijā par prezidenti kļūst V.Vīķe-Freiberga. gada notikumi skolā - skolotāja N.adoptē kaķēnu Frici, bioloģijas eksāmenā izgāžas visa 9.klase, Jānis dabūja medaļu literatūras olimpiādē. par gada notikumu izvēlamies kaķēnu Frici, kam tiek veltīts (un tagad var nodziedāt)

Kaķēns, kurš atteicās no jūrasskolas,
Man mūžīgu, mūžīgu draudzību sola.

un tā tālāk. šitais praksē izmēģināts, darbojas labi. vienu no tiem 3 faktiem izdomā, 2.lai ir no pasniedzēju sadzīves (vakars jau arī viņiem par godu), trešais - no pašu ķibelēm.

pirms 10 gadiem  

ievax1x, pirms 10 gadiem :

Paldies.vai ir vēl kāda ideja?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.