Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+152

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1044 skatījumi

kimija ka prieksmets...

Izglītība » Cits

Kimija pati par sevi ir gruts vai viegls prieksmets?Ka jus nokartojat kimijas eksamenu?ko jus ieteiktu cilvekam,kas ir tikko sacis macities kimiju vai ir jega turpinat macities so prieksmetu un kartot eksamenu?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ego

+79135

 
Salīdzinoši grūts.
Neatceros; ja kārtoju, tad teicami.
Ja tikko sāki, līdz eksāmenam vēl pietiekami tālu (ja tā sākšana nav 12. klasē ;) )
Mācīties ir jēga

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
ķīmija ir zinātne un tehnoloģija, bet skolas līmenī nereti skolotājs nespēj jēdzīgi iemācīt. Augstskolā drusku labāk.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es iesaku mācīties ķimiju tā nopietni. Tai ir perspektīva Latvijā, jo mums ir diezgan lieli un labi farmaceitiskie uzņēmumi, kuros vienmēr var atrast darbu. Ķīmija ir interesants priekšmets un tai ir nākotne. Vismaz būsi nodrošināts ar labi apmaksātu darbu. Cik zinu, tad mūsu farmācijas uzņēmumi visādi atbalsta skolēnus un studentus šajā jomā. Ir vērts!!!

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ēriks

+4393

 
Atkarīgs no tā vai interesē vai nē. Manuprāt viegls. Eksāmenu kā tādu ir vieglāk nokārtot ķīmijā nekā fizikā vai matemātikā, jo šo priekšmetu izvēlas salīdzinoši mazāka daļa skolēnu. Taču bez pastiprināta dabazinātņu kursa varētu būt pagrūti. Turpināt pastiprināti mācīties un kārtot eksāmenu ir vērts tādā gadījumā, ja pēc 12tās klases plāno studēt tādā universitātes fakultātē kur prasa ķīmijas vai fizikas eksāmenu (parasti var izvēlēties ķīmiju vai fiziku. Daudzi nezkādēļ baidās no ķīmijas, manuprāt aizraujoša zinātne.
Principa - bieži vien sekmes šajā priekšmetā ir atkarīgas no tavas skolas tradīcijām, respektīvi, vai ir labs ķīmijas kabinets un skolotājs spēj saprotamā veidā izskaidrot.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.