Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1036 skatījumi

Kādu valodu labāk mācīties? Relatīvi viegla+noderīga.

Izglītība » Cits

Vēlētos iemācīties kādu valodu tuvākā gada varbūt 1,5 laikā. Tāpēc vajadzētu izvēlēties kādu vieglāku valodu, bet kuru ir reāli jēga mācīties. Tādas kā mandarīnu, arābu, hindu valodas neder, jo ir ļoti grūtas. Esmu ievērojis, ka zviedru valoda varētu nebūt tik grūta, jo daudzi vārdi ir līdzīgi angļu valodai. Vēl 2 varianti, ko es domāju ir jēga mācīties, ir franču un spāņu valodas. Gribētu dzirdēt jūsu viedokli un cilvēku domas, kuri runā tajās valodās.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Visas valodas apgūt ir grūti, ja vien jums nepiemīt īpašs talants uz valodām un milzīga motivācija mācīties. Relatīvi viegla un noderīga ir no sērijas lēta un ļoti augstas kvalitātes prece. Lēts, nekad nav augstas kvalitātes, un augstas kvalitātes produkts nekad nav lēts, gluži tāpat kā relatīvi viegli apgūstama valoda nav īpaši noderīga, jo nav pieprasīta. 1,5 gadu laikā valodu apgūt nav iespējams, iemācīties kaut ko no sarunvalodas, jā, protams, kaut cik kaut ko saprast un nepazust pilsētā, kur runā šajā valodā, jā tas ir iespējams. Pat valodnieki, kam ir ļoti labas valodas zināšanas un ikdienā izmanto apgūto valodu, katru dienu apgūst kaut ko jaunu, jaunus izteicienus, frāzes, frazioloģismus, kas iepriekš nav dzirdēti, utt. Tā kā jūs jau pašā sākumā esat nolaidis latiņu tik zemu, cik vien tas ir iespējams, ir pilnīgi skaidrs, ka neatkarīgi no tā, kādu valodu mācīties jūs izlemsiet, nekādu rezultātu tas nedos, jo jums vienkārši nav motivācijas to darīt.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Somu valoda ir vieglak izrunajama nekaa zviedru.Pati jau pusgadu puulos ielauzities,jo stradaju Somijaa.Tikai mulsina tie nevajadzigi garie vaardi un daudzie liekie burti.Piekriitu ari par norvegu valodu,ja ir doma iekaartoties tur darbaa.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vilnis Ribozols

+914

 
Viennozīmīgi - krievu valodu ! Vai tad Tu nemaki runāt krieviski ? Tad jau Tu nedzīvo Latvija !

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Norvegu!
Ekonomiski izdeviga!

pirms 9 gadiem  

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 9 gadiem :

Taisnība.Un ar pliku angļu valodu tur labi apmaksātu darbu nedabūt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.