Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 844 skatījumi

Par iestasanos un macisanos.

Izglītība » Cits

Sveiki man ir videja izglitiba un profesija.

Es aizgaju iestajos skola lai macitos tikai profesiju (jo videja ir citas macibas itka man nav japmekle pec idejas.) kaa saka izvelejos velvienu profesiju macities kas man loti intresetu.

Labi tas taa bet intresantakais tas kad man videja izglitiba ir jau un sanak ka Diploma man nav bijusi tada ka Krievu valodas stundas un nav ari vertejums tur kad macijos ari nebija tur tada Krievu valoda. Un sanak ka ja es velos macities velvienu profesiju prieks sevis man vel jamacas Krievu valoda bet eksamens nebusot jaliek un grib lai es eju macities vai tad tas ir obligati ja jau man videja izglitiba ir ?

Mans uzskats ir tads ja jau tu esi izmacijies videjo izglitibu ar jau profesiju kopuma tad kapec man butu jamacas maciba kura ir videjas izglitibas limeni ja man videja ir Bet es gaju ar noluku profesijas stundas apmeklet un macities nevis vel ko citu kas man ciet nav vajadzigs ja tapat eksamens nav jaliek.

Pastastiet kadas ir jusu domas?

Pirms 7 gadiem

Un tiesam ta var sanakt ka man jamacas ta maciba jo tikai tapec ka man diploma itka nesot?

Kaspars Šķirus, pirms 7 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tas ir atkarīgs no mācību progrmmas. Pieprasiet apskatīt mācību programmu jūsu izvēlētajai specialitātei. Latvijā un ES valstīs ir uz punktiem balstītas izglītības programmas Akreditējot programmu mācību iestāde norāda kāds ir minimālais punktu skaits un kādi priekšmeti ir jāapgūst, lai saņemtu valsts atzītu diplomu. Ja mācību iestāde ir iekļāvusi krievu valodu šajā programmā, vai arī izvēles programmā nekādas citas alternatīvas nepastāv, jums var nākties vēlreiz apgūt kaut ko no tā, ko jūs jau esat apguvis. Alternatīvā jūs varat vērsties savā mācīb iestādē un lūgt kādus apgūtos priekšmetus pārnest uz jauno programmu un ieskaitīt punktus jaunā diploma ieguvē. Tas vai mācību iestāde to darīs vai nē, ir jau tikai viņu pašu ziņā.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Rakstītais neliecina pat par normāli apgūtu pamatizglītību.

Jā, tā var sanākt.

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.