Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1815 skatījumi

Kāpēc cilvēki, kas klausās noteiktu mūzikas stilu, sevi mēdz ģērb atbilstoši šim mūzikas stilam? Piemēram, metālisti, reperi, utt...

Izklaide un mūzika » Cits

Kāpēc cilvēki vēlas zaudēt savu individualitāti/personību, asociējot sevi ar kāu subkultūru? Kā man būtu jāģērbjas, ja klausos Abbu, 50cent, Menuetu un Cannibal Corpse?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sandra L.

+2215

 
Jebkurā gadījumā cilvēka izvēle attiecībā uz savām ārējām izpausmēm, apzināta vai neapzināta, signalizē apkārtējiem par viņa personību. Mūzikas subkultūru gadījumā šis signāls ir apzināts. Otrs aspekts, cilvēkam vnk gribas identificēties ar to, kas viņam tik ļoti patīk un izvēloties konkrētu apģērbu, viņš jūtas vairāk piederīgs tam patīkamajam ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Anda Mei

+3606

 
bet tādu cilvēku, uz kuriem paskatoties var identificēt mūzikas stilu, ko viņi klausās, taču ir patiesībā tik maz! - un ir forši uz viņiem paskatīties! lielākoties taču mēs visi ejam uz darbu un darām vēl 150lietas katru dienu. tādas lietas, kurās ir svarīgs arī mūsu apģērbs un nevaram izskatīties kā no klipa. pārsvarā tak ielās ir redzamas vnk kkādas stilu modifikācijas, jaunieši ģērbjās tādās drēbēs, kuras no pieejamajām ir visforšākās. gan mans brālis, gan viņa draugi vazājas ar DRAusmīgu nošļukumu. viens no viņiem spēlē metāla grupā (to pēc detaļām apģērbā un matiem patiešām var redzēt), viens klausās repu, brālis vispār - klubņikus un capital fm. :D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

verners osis

+16083

 
ABBA-ir daudzas grupas,kas spēlē līdzīgi,tad kāpēc patīk ABBA.Tas laikam komplektā-mūzika,izturēšanās,apgērbs un citi sīkumi,kas ari sastāda kopējo bildi.Cilvēks jūtas labi klausoties,laikam ari tad kad kopē grupu,visticamāk nav savu domu par to kā izskatīsies,vai ari protests pret to ,kā izskatās citi,kas apkārt.Daudziem piestāv ari kopēšana,kaut gan varbūt piestāvētu vel labāk kas cits,bet tā jau tēma ko var turpināt bezgalīgi,kas, kāpēc,cik par ko utt.

pirms 14 gadiem  

unknown (Google), pirms 14 gadiem :

Tāpēc, ka ABBA'i ir augstas kvalitātes mūzika un vokāls, kā arī saprotami, skaidrā angļu valodā izrunāti vārdi. Bet nu tāpēc es neiešu tagad ģērbties 80's disko stilā.

unknown (Google), pirms 14 gadiem :

Ak jā, pats galvenais - ir ļoti patīkama melodija ar labām atskaņām.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Eduards

+6851

 
Un kāpēc tev jādara kā citiem, jāģērbjas kādā stilā?

pirms 14 gadiem  

unknown (Google), pirms 14 gadiem :

Tas vairāk bija retorisks jautājums, viegls sarkasms. Uzskatu, ka cilvēkam jāģērbjas gaumīgi. Par katru cenu cenšoties izcelties, mēs tomēr neizceļamies, jo mūs identificē kā "kārtējais reperis", "kārtējais metālists", "kārtējais saldais". Uzskatu, ka sevi ir jāizceļ un jādara unikālu ar savu personību, nevis ar drēbēm, kas izriet no mūzikas gaumes. Velējos uzzināt, kāpēc cilvēki saskatās kā viņu iecienītās mūzikas grupas ģērbjas klipos un tad ģērbj to pašu. Bet skatuve taču nav reālā dzīve.

Eduards, pirms 14 gadiem :

rekā manas domas varteikt :)

un par to ģērbšanos varētu būt ka viņi vnk grib parādīt ka ir arī baigi krutie , viņi grib izcelties uz pārējo fonā daudz vairāk , un grib arī kautkāda šim "krutajam" stilam piederīgi ( kautgan man tas liekas pa visam stulbi ja vien tev nav kāds īpašs dziedāšanas talants tad tu nekur tālu netiksi labāk ej mācies pa modes dizaineri un būsi vairāk izcēlies nekā visi citi tajā tramvajā :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.